FC Viitorul, remiză în amicalul cu FC Neftehimik

28397
FC Viitorul, remiză în amicalul cu FC Neftehimik - viitorul-1329255905.jpg
După 1-3 cu Dinamo București, FC Viitorul a susținut, ieri după-amiază, al doilea meci de verificare în cel de-al doilea cantonament al acestei ierni din Antalya. Fotbaliștii pregătiți de Cătălin Anghel au întâlnit liderul Ligii a III-a din Rusia, FC Neftehimik Nizhnekamsk, partida încheindu-se la egalitate, 1-1 (0-0).
Viitorul a deschis scorul în min. 78, când Ninu a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, portarul a respins, iar Călințaru a punctat după ce a depășit și un fundaș. N-a fost să fie victorie pentru Viitorul, pentru că, doar cinci minute mai târziu, rușii a reușit egalarea, în urma unei lovituri libere.
Conform informațiilor furnizate de ofițerul de presă al Viitorului, Ciprian Mihai, în meciul cu FC Neftehimik, și-a făcut debutul în tricoul echipei constănțene atacantul Marius Jianu, care a fost introdus pe teren în ultimele 12 minute.
FC Viitorul: Buzbuchi (min. 78, Costea), Păcuraru (min. 46, Ninu), Iacob, Puțanu, Benzar (min. 63, Onicaș), Crețu (min. 63, Lazăr), Cârstocea, Iancu (min. 57, Vînă), Călințaru, Simion (min. 78, Jianu), Chițu.
Următorul meci de verificare al Viitorului în cantonamentul de la Belek va avea loc mâine, de la ora 17.00, contra lui FC Vaslui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Februarie 2012
Stire din Sport : FC Farul va juca, mâine, cu FC Tiraspol
Pagina a fost generata in 1.39 secunde