FC Viitorul, protagonistă în „duelul suferinţei” de la Sfântu Gheorghe

197
FC Viitorul, protagonistă în „duelul suferinţei” de la Sfântu Gheorghe - fcviitorul-1600448986.jpg

Articole de la același autor

Echipa FC Viitorul va întâlni, sâmbătă, de la ora 19.00, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii I la fotbal. Se anunţă un duel al marilor suferinţe, în condiţiile în care, înaintea acestui meci, formaţia constănţeană ocupă ultimul loc în clasament, cu doar un punct la activ, iar gazdele, locul 12, cu două puncte.

Vineri, FC Viitorul a anunţat că rezultatele testelor pentru coronavirus efectuate, miercuri, de jucători, staff-ul tehnic şi administrativ sunt negative.

„Întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic şi administrativ al echipei noastre a efectuat, miercuri, 16.09.2020, cea de a 11-a testare Covid-19 de la reluarea pregătirilor. Toate rezultatele sosite, vineri, 18.09.2020, sunt negative!”, a transmis conducerea clubului constănţean.

La începutul acestei luni, pe 7 septembrie, preşedintele Viitorului, Gheorghe Popescu, a fost depistat pozitiv la coronavirus, în urma unei testări individuale.

XXX

După succesul din prima etapă de la Modelu (3-2), FC Viitorul II susține, sâmbătă, 19 septembrie, primul meci pe teren propriu în sezonul 2020/2021 al Ligii a III-a.

Echipa pregătită de Constantin Fălină (antrenor principal) și Cristian Cămui (director tehnic) va primi vizita formației SC Popești-Leordeni, care a cedat în runda de debut, scor 0-1, în fața echipei CS Afumați.

Partida FC Viitorul II - SC Popești-Leordeni este programată, de la ora 15.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Celelalte formaţii dobrogene participante în competiţie vor evolua, în deplasare, după următorul program: ora 17.00: Recolta Gh. Doja - Axiopolis Cernavodă, CS Afumați - Gloria Albești. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5249 secunde