FC Viitorul primește vizita "lanternei roșii"

152
FC Viitorul primește vizita

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța așteaptă cu nerăbdare partida din această seară, de la Ovidiu, împotriva celor de la Dinamo București.

Trupa lui Gheorghe Hagi favorită certă înaintea acestei confruntări, mai ales că Dinamo este pe ultimul loc în play-out și nu dă semne că s-ar putea regăsi.

Viitorul vine după egalul spectaculos de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, scor 3-3, partidă în urma căreia Hagi a fost foarte nemulțumit.

De cealaltă parte Dinamo se îndreaptă cu pași repezi către Liga a-II-a și dacă nimeni nu va lua atitudine, clubul se va afla într-un real pericol.

"Câinii roșii" vin după înfrângerea cu 0-1 în fața celor de la FC Voluntari și au neapărat nevoie de victorie pentru a încerca să se salveze de la retrogradare.

Echipa de la malul mării joacă foarte bine pe teren propriu, iar Hagi poate miza și în acest meci pe tineri care în mod normal nu prin lotul de seniori.

Partida dintre FC Viitorul și Dinamo va avea loc în această seară, cu începere de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe Digisport, Telekomsport și Look TV.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.454 secunde