FC Viitorul primește vizita celor de la CSM Poli Iași

137
FC Viitorul primește vizita celor de la CSM Poli Iași - fcviitorul-1480352194.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul va juca, astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei "Gheorghe Hagi", de la Ovidiu, împotriva celor de la CSM Poli Iași, într-o partidă contând pentru etapa a XVlll-a a Ligii l la fotbal. 


Echipa lui Gheorghe Hagi are un moral bun, după ce a bătut, vineri, în deplasare, pe ASA Târgu Mureș, scor 2-0 (2-0). În urma acestui succes, coroborat cu egalul obținut de Steaua cu Botoșani și înfrângerea Craiovei în deplasarea de la Iași, FC Viitorul s-a apropiat la doar patru puncte de liderul Steaua, pe locul 4, fiind la egalitate de puncte cu Gaz Metan și CSU Craiova, dar cu un golaveraj mai slab. 


"Avem două săptămâni extrem de dificile, în care trebuie să mergem pe aceeași linie și să obținem puncte pentru a rămâne în fruntea clasa-mentului. Vom încerca să ne facem bine jocul și să obținem victoria", a declarat Gheorghe Hagi. 


Etapa următoare, FC Viitorul va juca, tot pe teren propriu, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 20.30, în derby-ul cu CSU Craiova, două formații aflate în lupta pentru cupele europene. Până la sfârșitul anului, FC Viitorul va mai juca, în depla-sare, cu Concordia Chiajna (12 decembrie), și acasă, cu FC Botoșani (19 decembrie). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9314 secunde