€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

FC Viitorul pierde încă un titular. Tratative pentru transferul lui Eric

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Campioana României, FC Viitorul, a ajuns cu bine în cantonamentul din Turcia și a început antrenamentele. Constănțenii au lucrat în sala de forță, alături de preparatorul fizic Roberto Berruero, iar apoi au continuat pregătirea pe unul din terenurile din cadrul Complexului Sueno Deluxe Hotel, sub îndrumarea antrenorilor Gheorghe Hagi și Cătălin Anghel. 


Astăzi, FC Viitorul va susține o partidă amicală împotriva campioanei Albaniei, Skenderbeu Korce, formație ce sezonul acesta a evoluat în grupele Europa League cu rezultate notabile, cel puțin pe teren propriu: 3-2 cu Dinamo Kiev, 0-0 cu Partizan Belgrad și 1-1 cu Young Boys Berna. 


„Telenovela Ianis Hagi” este departe de a se fi încheiat. În pofida faptului că cele două cluburi, FC Viitorul și Fiorentina, nu s-au înțeles în privința procentelor dintr-un viitor transfer, jucătorul în vârstă de 19 ani se antrenează alături de echipa tatălui său, în Turcia, semn că este o chestiune de timp până se va perfecta transferul. 


La capitolul plecări, Viitorul pierde un nou titular. După plecarea lui George Țucudean la CFR Cluj, brazilianul Eric de Oliveira a primit permisiunea de a negocia cu echipa de primă ligă din Qatar Al-Markhiya. După șase luni pline de momente frumoase, Eric a primit dezlegare din partea lui Gheorghe Hagi și va primi din partea arabilor un salariu de 250.000 de euro în primele 6 luni ale anului 2018. E clar că Ianis Hagi, dacă va reveni la Viitorul, va prelua atribuțiile decarului Eric, în spatele vârfului, fie că va fi vorba de Aurelian Chițu, fie de noua achiziție Mihai Voduț. 


Un alt jucător aflat în atenția cluburilor din Occident, Cristian Ganea, se pare că va rămâne la FC Viitorul până în vară. Anunțul a fost făcut chiar de Gheorghe Hagi, la conferința de presă susținută, sâmbătă, în Turcia. De asemenea, Hagi nu a exclus posibilitatea să mai apară și alți jucători până la reînceperea campionatului. 


„E posibil să mai vină jucători. Cristi Ganea va rămâne până în vară, ceea ce este foarte bine pentru noi. După aceea, îi va fi bine și lui, la Athletico Bilbao. E mulțumit de ce se întâmplă, apoi îi va fi și mai bine”, a declarat Hagi. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9016 secunde