FC Viitorul merge la barajul pentru calificarea în Conference League

280
FC Viitorul merge la barajul pentru calificarea în Conference League - fcviitorul-1621522870.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a încheiat cu un nou succes, al treilea consecutiv, play-out-ul Ligii I la fotbal, după 1-0 (0-0) cu Astra Giurgiu, în etapa a noua.

Disputată pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, ultima partidă a Viitorului în play-out a fost extrem de disputată, presiunea rezultatului, cu implicaţii la retrogradare, punându-şi în multe momente amprenta asupra evoluţiei jucătorilor.

Cele două formaţii au făcut un joc prudent până când FC Hermannstadt a înscris în meciul cu FC Argeş, scor (final 1-0) la care Astra era retrogradată. Echipa lui Ionuţ Badea a încercat să forţeze victoria, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii clare de gol. În schimb, Viitorul a ratat prin Aurelian Chiţu (min. 57), Constantin Grameni (min. 86) şi Juvhel Tsoumou (90+3), Chiţu marcând în cele din urmă golul victoriei, în ultimele secunde ale jocului (min. 90+6).

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru, Boboc, Mladen, Dobrosavlevici, Marquinhos, Matei (min. 82 Grădinaru), Artean, Ciobanu, Chițu, Tsoumou (min. 90+3, Ganea), Jo Santos (min. 56, Grameni).

În urma acestui succes, echipa constănţeană va disputa, la Buzău, meciul de baraj cu Chindia Târgoviște, pentru o posibilă calificare în Conference League, noua competiție europeană.

În schimb, Astra a retrogradat direct, alături de Poli Iaşi, în timp ce FC Hermannstadt şi FC Voluntari vor disputa meciuri de baraj pentru menţinerea în Liga I.

XXX

În play-off, lucrurile sunt clare: CFR Cluj este, pentru al patrulea sezon la rând, campioana României, podiumul fiind completat de FCSB şi Universitatea Craiova. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2554 secunde