Liga I la fotbal, etapa a 14-a

FC Viitorul merge după trei puncte la Mediaș

136
FC Viitorul merge după trei puncte la Mediaș - tcviitorul-1507907113.jpg

Articole de la același autor

Reintrată în bătălia pentru play-off, FC Viitorul merge încrezătoare la Mediaș, unde va juca, sâmbătă, de la ora 16.30, cu Gaz Metan, una dintre formațiile aflate în mare suferință. 


În drum spre Mediaș, campioana României a făcut o escală, joi seară, la Brașov, iar vineri, a susținut, pe unul dintre terenurile din localitate, un ultim antrenament. Partida cu Gaz Metan Mediaș contează pentru etapa a 14-a a Ligii I, prima a returului, iar bătălia pentru cele trei puncte se anunță extrem de disputată. 


Cu o victorie la Mediaș, ceea ce ar constitui o premieră, FC Viitorul ar lua o opțiune serioasă pentru play-off, în timp ce, pentru gazde, un eșec ar însemna un nou pas spre eșalonul secund. 


"Gaz Metan este o echipă care joacă foarte bine acasă. Ne dorim foarte mult cele trei puncte și vrem să avem în retur un parcurs mult mai bun decât cel din tur", a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi. 


Iată și programul complet al rundei: sâmbătă: Poli Iași - CS Universitatea Craiova (ora 19.15); duminică: ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Astra Giurgiu (ora 18.00), CFR Cluj - FC Botoșani (ora 20.45); luni: ACS Poli Timișoara - Concordia Chiajna (ora 18.00), Dinamo București - Juventus București (ora 20.45). 


Partidele sunt transmise în direct de Digi Sport, Telekom și Look TV. 


Meciul FC Voluntari - FCSB s-a jucat, vineri seară, terminându-se după închiderea ediției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Stire din Sport : Duelul Dobrogei, pe terenul din Techirghiol
Pagina a fost generata in 0.759 secunde