€ 4.7576
£ 5.4657
$ 4.1938

Mai multe ştiri online:

FC Viitorul, meci amical cu Dunărea Călărași

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
În condițiile în care Liga 1 la fotbal a luat o mică pauză, generată de acțiunile loturilor naționale de seniori și tineret, conducerea clubului FC Viitorul a decis ca echipa să dispute, la finalul acestei săptămâni, un joc de verificare.

Astfel, constănțenii vor întâlni, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, pe Dunărea Călărași.

Pentru acest meci, conducerea tehnică a Viitorului nu va avea la dispoziție nu mai puțin de nouă jucători, convocați la loturile reprezentative, informează site-ul oficial al Academiei Hagi. Denis Drăguș și Tudor Băluță se află în lotul naționalei de seniori pentru partidele cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor (11 și 14 octombrie), Lima Mailson a fost convocat la naționala statului Capului Verde pentru partidele cu Tanzania, din 12 și 16 octombrie, contând pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, iar Ianis Hagi, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Andrei Ciobanu și Virgil Ghiță se află la lotul U21 al României care va disputa, pe 12 și 16 octombrie, ultimele două meciuri din preliminariile CE 2019, cu Țara Galilor și Liechtenstein.

De asemenea, fundașul Marius Leca a fost convocat la naționala U19, care va susține, în această perioadă, două partide amicale cu Suedia (12 și 14 octombrie).

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8229 secunde