€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:
Merg încrezători în Bănie!

FC Viitorul, la un punct distanță de podiumul Ligii I

Ştire online publicată Sâmbătă, 18 Mai 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Doar 90 de minute o mai separă pe FC Viitorul de podiumul Ligii I la fotbal. Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21.00, formația constănțeană joacă, în deplasare, cu CSU Craiova, în ultima etapă a play-off-ului și nevoie de un singur punct pentru a-și asigura locul 3 în clasament, pe care, de altfel, îl și deține momentan, cu 36 de puncte la activ. Oltenii au însă aceeași „zestre” de puncte, astfel încât o victorie le-ar permite să treacă la potou în fața Viitorului. 
„Presiunea cea mare este pe ei. Noi suntem la mâna noastră și ne putem clasa pe locul trei chiar și cu un egal. Ne așteaptă un meci greu, Craiova are publicul de partea sa, dar avem încredere în noi și cred că vom reuși. Ar fi păcat să nu terminăm pe locul trei după atâta muncă!”, a declarat căpitanul Ianis Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei. 
La rândul său, antrenorul secund al Viitorului, Cătălin Anghel, este convins că echipa sa se poate impune la Craiova. 
„Suporterii olteni sunt fanatici, își vor susține frenetic echipa. Noi vom  juca ofensiv, fără a neglija însă apărarea. Cred că avem șanse mari să obținem victoria și să ne clasăm pe locul al treilea”, a spus tehnicianul constănțean. 
Sorin MIHALACHE
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7226 secunde