La Constanța, se dă ora exactă în fotbalul românesc

FC Viitorul, la trei puncte de primul titlu din istorie

193
FC Viitorul, la trei puncte de primul titlu din istorie - fcviitorul-1494603240.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 13 mai, de la ora 20, pe stadionul "Central" din Ovidiu, FC Viitorul susține examenul cel mare, împotriva celor CFR Cluj, formație fără obiectiv în această ultimă etapă de Liga l, însă ce nu trebuie deloc subestimată, chiar dacă a venit la Constanța fără șase jucători importanți: Mario Camora, Cristi Bud, Tomislav Gomelt, Juan Carlos, Tiago Lopes și Mihai Mincă.

În doar opt ani, liderul Generației de Aur, Gheorghe Hagi, a reușit să transforme un vis în realitate. Doar 90 de minute stau între FC Viitorul și primul titlul din istoria clubului, dar, pentru acest lucru, fotbaliștii constănțeni sunt nevoiți să alerge mai mult și mai iute ca niciodată. Indiferent dacă va câștiga sau nu campionatul, cu siguranță va fi sărbătoare la Constanța.

Vineri, la Hotelul Iaki din Mamaia, Hagi a susținut ultima conferință de presă înaintea "finalei" cu CFR Cluj.

"S-a creat o presiune enormă, însă este normală - se joacă cu titlul pe masă. CFR este o echipă foarte puternică, care joacă bine în deplasare. Noi vom face tot posibilul să ne impunem. Dacă nu va ieși cum ne-am propus, nu va fi nicio tragedie. Noi nu am avut stabilit ca obiectiv cucerirea titlului. Chiar dacă vom pierde, la Constanța va fi sărbătoare. Jucătorii au muncit foarte mult, au făcut-o exemplar și merită recompensați cum se cuvine", a declarat Hagi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6016 secunde