FC Viitorul l-a transferat pe atacantul Juvhel Tsoumou

249
FC Viitorul l-a transferat pe atacantul Juvhel Tsoumou - fcviitorul-1613748311.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 19 februarie, atacantul Juvhel Tsoumou este noul jucător al FC Viitorul, fotbalistul semnând cu gruparea constănţeană un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 30 de ani (născut la data de 27 decembrie 1990), Tsumou este originar din Congo, dar are și cetățenie germană. A mai evoluat în carieră pentru echipele de juniori de la Frankfurt și Blackburn, apoi pentru Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen (ambele Germania), Preston North (Anglia), Plymouth, TSV Hartberg (Germania), FK Senica (Slovacia), FC Hermannstadt, FCSB și ultima oară la Liaoning Shenyang Urban (China).

În cele 48 de partide în care a evoluat până acum în România, Tsoumou a reușit 11 goluri. Are, de asemenea, trei selecții la naționala statului Congo.

„Bine ai venit, Juvhel, și cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre!”, a transmis conducerea FC Viitorul.

XXX

FC Viitorul va susţine următorul meci de campionat, luni, 22 februarie, de la ora 20.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, în compania celor de la Politehnica Iaşi, întâlnire contând pentru etapa a 24-a a Ligii I la fotbal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5181 secunde