FC Viitorul l-a cedat pe Victor Fernandez Satue la FC Botoşani

Joi, 07 Ianuarie 2021
155
Cluburile FC Viitorul și FC Botoșani au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului Victor Fernandez Satue la formația moldoveană, informează site-ul oficial al clubului constănţean.

În vârstă de 22 de ani, spaniolul Victor Fernandez disputase șase partide în Liga I pentru formația de la malul mării, în perioada august - decembrie 2020.

„Mulțumim, Victor, și succes în continuare”, a transmis conducerea clubului constănţean.

XXX

FC Hermannstadt, echipă pe care FC Viitorul o va înfrunta duminică, a reuşit să-şi asigure serviciile fundaşului dreapta Alexandru Măţel.

Legitimat ultima oară la Universitatea Craiova, Măţel a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate cu gruparea sibiană, din postura de jucător liber.

„Bine ai (re)venit la FCH, Alexandru Măţel! AFC Hermannstadt anunţă cu bucurie revenirea unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti care a îmbrăcat vreodată tricoul echipei. Este vorba despre fundaşul lateral Alexandru Măţel, care s-a întors la FCH din postura de jucător liber de contract. Acesta a semnat pe o perioadă de un an şi jumătate”, a transmis conducerea clubului din Sibiu.

În vârstă de 31 de ani, Alexandru Măţel are în palmares 17 selecţii la echipa naţională a României. El a evoluat până acum la FC Farul Constanţa, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Dinamo Zagreb (trei campionate şi două cupe câştigate), AFC Hermannstadt şi Universitatea Craiova.

Partida FC Viitorul - FC Hermannstadt, restanţă din etapa a 10-a a Ligii I la fotbal, se va disputa duminică, 10 ianuarie, de ora 19.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu. Pagina a fost generata in 0.2894 secunde