FC Viitorul învinge pe FC Voluntari și urcă pe podium

258
FC Viitorul învinge pe FC Voluntari și urcă pe podium - fcviitorul-1543253454.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul a învins pe FC Voluntari, scor 2-1 (1-0), în deplasare, la capătul unei partide pe muchie de cuțit, contând pentru etapa a XVl-a a Ligii l la fotbal.

Constănțenii au deschis scorul prin Sebastian Mladen (min. 21), după cornerul executat de Ianis Hagi, însă Alexandru Tudorie (min. 66) avea să aducă egalitatea. Tudor Băluță primește două cartonașe galbene în doar două minute și își lasă echipa în inferioritate numerică, dar chiar și așa, formația de pe litoral reușește să marcheze prin Virgil Ghiță (min. 84), după un nou corner bătut excelent de Ianis Hagi.

Tehnicianul Viitorului, Gheorghe Hagi, a declarat că nu mai credea în victoria echipei sale după eliminarea lui Băluță.

"Nu ne mai așteptam la victorie după eliminarea lui Tudor Băluță. Până la urmă, ne-a ieșit. Anticipam un meci greu, Cristiano Bergodi (n.r. - antrenor FC Voluntari) fiind un bun tactician", a declarat Hagi, la finalul partidei.

În acest moment, FC Viitorul se află pe locul al treilea, cu 29 de puncte, două mai puține decât FCSB și patru în spatele liderului CFR Cluj. Următoarea etapă, FC Viitorul joacă, la Ovidiu, cu Dinamo București, sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 20. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9522 secunde