FC Viitorul întâlnește o fostă campioană a Moldovei, la Ovidiu

288
FC Viitorul întâlnește o fostă campioană a Moldovei, la Ovidiu - img20190316205718-1553343729.jpg

Articole de la același autor

Cum în această perioadă campionatul intern este întrerupt pentru a face loc acțiunilor loturilor naționale, FC Viitorul va disputa, la sfârșitul acestei săptămâni, un meci de pregătire. 


Astfel, constănțenii vor întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu, pe Zimbru Chișinău, formație care a încheiat pe locul 5 ultima ediție de campionat din Moldova. 
Formația de peste Prut este a doua cea mai titrată echipă din țara sa, cu opt titluri naționale, fiind întrecută doar de Sheriff Tiraspol, cu 17 trofee. Moldovenii sunt antrenați de fostul portar al FC Argeș, FC Național, NK Zagreb sau Viktoria Plzen, Sorin Colceag. 


Pentru FC Viitorul, nu vor putea evolua în acest meci Ianis Hagi și Tudor Băluță - convocați la lotul național de seniori, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Carlo Casap, Radu Boboc și Denis Drăguș - toți la reprezentativa U21, Marius Leca - aflat cu lotul U19 în Rusia, unde se desfășoară Turul de Elită pentru calificarea la CE U19, dar nici juniorii Alexi Pitu, Louis Munteanu, Constantin Grameni, Alexandru Crivac și Darius Grosu - la lotul național U17 care participă la Turul de Elită din Turcia, pentru calificarea la CE U17. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3566 secunde