FC Viitorul înfruntă pe FC Copenhaga în optimile Ligii Campionilor pentru tineret

285

Articole de la același autor

Ieri după-amiază, la sediul UEFA de la Nyon (Elveția), a avut loc tragerea la sorți a play-off-ului Youth League, cunoscută și sub denumirea de Liga Campionilor pentru tineret.

FC Viitorul va juca în compania danezilor de la FC Copenhaga, echipă clasată pe locul secund în Grupa G a Youth League. Optimile presupun o singură manșă, care se va disputa pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi, pe 7-8 februarie 2017. În caz de egalitate după 90 de minute, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea formației calificate în optimile de finală ale Youth League.

v v v

Week-end-ul trecut, în Sala Valentino Sport din Focșani, au avut loc întrecerile fazei zonale a Memorialului "Gheorghe Ene" (născuți după 1 ianuarie 2008). Academia Hagi, campioana județului Constanța, s-a clasat pe locul secund la finalul întrecerii, după ce a înregistrat două victorii și două înfrângeri.

Formația pregătită de antrenorul Ciprian Micu a învins Delta Tulcea, cu 11-1 (Gheorghe 4, Dragomir 2, Lehăduș 2, Skaf 2, Pascu), a trecut de Prosport Focșani, scor 3-1 (Gheorghe, Dragomir), însă a fost învinsă de Junior Galați (0-1) și Stars Brăila

(1-2).

La finalul competiției, organizatorii au oferit și câteva premii speciale, unul dintre acestea revenind constănțeanului Costyn Gheorghe, desemnat "Cel mai tehnic jucător al turneului". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5908 secunde