FC Viitorul, încrezătoare înainte de meciul de la Craiova

516
FC Viitorul, încrezătoare înainte de meciul de la Craiova - viitorulcraiovaavancronica-1611327384.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul va disputa o altă partidă dificilă din campionat, cea din deplasare cu CS U Craiova din etapa a-XVIII-a a Ligii I de fotbal.

Înaintea acestei partide, CS U Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 34 de puncte, iar echipa constănțeană se află pe locul 7, cu 22 de puncte.

La conferința de presă de la Ovidiu, fundașii Sebastian Mladen și Radu Boboc s-au arătat optimiști în privința unui rezultat bun pe care formația FC Viitorul ar putea să-l obțină în Bănie.

„Da!Din nou un meci foarte greu sâmbătă, împotriva unei echipe foarte bune, dar noi trebuie să mergem la Craiova să scoatem un rezultat bun.Noi suntem optimiști la fiecare meci și încrezători pentru că știm cum ne antrenăm, știm de ce este capabilă această echipă și avem încredere.O să mergem la Craiova și o să încercăm să câștigăm!” , a declarat fundașul Sebastian Mladen.

„Va fi un meci dificil, toate meciurile din această perioadă sunt dificile, dar singurul gând cu care mergem la Craiova este să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte.Am făcut niște meciuri OK, de la meci la meci arătăm mai bine și avem nevoie de victorii pentru că punctele sunt importante în această perioadă și sperăm să le obținem.” , a fost de părere fundașul Radu Boboc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2723 secunde