FC Viitorul, în topul creatorilor de fotbaliști

242
FC Viitorul, în topul creatorilor de fotbaliști - fcviitorul-1551388372.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal  a lansat campania "Modele și recunoștință", prin care mulțumește cluburilor și școlilor de fotbal pentru contribuția adusă la formarea jucătorilor care îmbracă tricoul României, devenind astfel modele pentru cele mai tinere generații.


Cu această ocazie, fiecare club care a influențat ascensiunea tricolorilor U21 care au contribuit în campania de calificare la Euro 2019 a primit machete cu jucătorul sau jucătorii în care a investit. Au fost livrate 40 de machete cu 21 de jucători către 18 cluburi și școli de fotbal. 


Campania va continua cu ceilalți 13 tricolori U21 care au pus umărul la calificarea la Campionatul European Under 21 din această vară. 


La ultimele acțiuni ale echipelor naționale de seniori și tineret ale României, FC Viitorul a avut 22 de jucători ce au îmbrăcat tricoul formației lui Gheorghe Hagi, în ultimii ani: Alin Toșca, Cristian Manea, Răzvan Marin, Tudor Băluță, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, George Țucudean, Mihai Bălașa, Romario Benzar, Florin Tănase, Dragoș Nedelcu, Denis Drăguș, Cătălin Căbuz, Radu Boboc, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Florinel Coman, Arpad Tordai, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Alexandru Mățan sau Carlo Casap.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6978 secunde