Europa League, turul 1 preliminar

FC Viitorul, în linie dreaptă înaintea returului cu Racing Union

467
FC Viitorul, în linie dreaptă înaintea returului cu Racing Union - fcviitorul-1531752778.jpg

Articole de la același autor

După ce a câștigat, scor 2-0, partida cu Racing Union (Luxemburg), disputată în deplasare și contând pentru prima manșă din turul 1 al Europa League, FC Viitorul pregătește, în aceste zile, partida retur, care va decide echipa ce va continua aventura europeană. 


Formația antrenată de Gheorghe Hagi este ca și calificată în turul secund, însă greul abia acum începe. 


Meciul FC Viitorul - Racing Union se va disputa joi, 19 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu. 


Conducerea clubului constănțean a anunțat și prețurile biletelor de acces la meci: 50 lei - Tribuna I, 25 lei - Tribuna a II-a, 10 lei - Peluzele I și a II-a. 


Biletele se pot procura prin rețeaua Eventim: online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. 


În ziua disputării meciului, la stadionul "Central" se vor putea achiziționa tichete și la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 14.00. 


Așa cum a făcut și în multe alte dăți, conducerea Viitorului va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal un autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central". Autocarul va pleca joi, 19 iulie, la orele 16.30, de la Palatul Copiilor Constanța. 


Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6372 secunde