FC Viitorul, în alertă! Campioana CFR Cluj descinde la Ovidiu

231
FC Viitorul, în alertă! Campioana CFR Cluj descinde la Ovidiu - alerta2-1601640372.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Viitorul a anunţat, vineri, că ultimele testări efectuate pentru depistarea infectărilor cu virusul Covid-19 au avut rezultate negative.

„În urma unei noi testări Covid-19 efectuată la data de 30 septembrie 2020 pentru staff-ul tehnic şi jucătorii formaţiei FC Viitorul, toate rezultatele sosite, vineri, 2 octombrie 2020, sunt, şi de această dată, negative!”, a anunţat clubul constănţean.

FC Viitorul joacă, duminică, de la ora 21.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, cu CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a şasea a Ligii I la fotbal.

Proaspăt calificată în grupele Europa League, CFR Cluj, campioană en-titre, ocupă momentan locul 2 în clasament, cu 11 puncte, în timp ce FC Viitorul încă se zbate în subsolul ierarhiei - locul 14, cu 5 puncte.

XXX

Selecționerul naționalei de fotbal U21 a României, Adrian Mutu, a convocat şase jucători de la FC Viitorul pentru următoarele partide din preliminariile EURO 2021.

Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Alexandru Mățan, Radu Boboc și George Ganea fac parte din lotul pentru partidele cu reprezentativele similare ale Ucrainei (9 octombrie, la Kiev) și Maltei (13 octombrie, la Giurgiu), în timp ce Carlo Casap a fost anunțat în lotul lărgit, urmând să înlocuiască un eventual jucător care nu ar mai putea participa, din diverse motive, la aceste acțiuni.

Din lotul convocat de Adrian Mutu mai fac parte alți trei foști jucători de la FC Viitorul: Tudor Băluță (Brighton), Denis Drăguș (Crotone) și Louis Munteanu (Fiorentina). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3687 secunde