Liga a III-a la fotbal

FC Viitorul II, şapte goluri marcate în restanţa cu ACSM Olteniţa

173
FC Viitorul II, şapte goluri marcate în restanţa cu ACSM Olteniţa - fcviitorul-1605803986.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul II a câştigat detaşat, cu scorul de 7-1 (4-0), partida cu ACSM Olteniţa, disputată pe terenul sintetic din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, restanţă din cadrul etapei a noua a Ligii a III-a la fotbal Seria a III-a.

Golurile echipei constănțene au fost marcate de Luca Andronache (min. 4, 59), Ștefan Bodișteanu (min. 12, 36), Constantin Grameni (min. 38), Ianis Malama (min. 85) și Robert Voicu (min. 89), în timp ce pentru oaspeți a punctat Gabriel Zane (min. 79).

În urma acestui succes, FC Viitorul II (antrenori Nicolae Roșca şi Constantin Fălină) a acumulat 17 puncte şi a urcat pe locul patru în clasament.

Lidera ierarhiei este CS Afumaţi (28 p), principala favorită la promovare fiind urmată, în ordine, de Mostiștea Ulmu (21 p) şi Axiopolis Cernavodă (18 p). Cea de-a treia reprezentantă a judeţului nostru în competiţie, Gloria Albeşti, ocupă locul opt, cu şase puncte.

Î
n Seria a III-a, a mai rămas de disputat, anul acesta, o singură partidă, pe 22 noiembrie. Este vorba despre derby-ul codaşelor, Recolta Gheorghe Doja - ACSM Olteniţa, însă, indiferent de rezultat, ierarhia în partea mediană nu mai poate fi modificată.

Pentru echipele de Liga a III-a, urmează vacanţa de iarnă, campionatul urmând a fi reluat în martie 2021. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3727 secunde