Liga I la fotbal

FC Viitorul este gata pentru confruntarea cu CSU Craiova

612
FC Viitorul este gata pentru confruntarea cu CSU Craiova - fcviitorul-1581110479.jpg

Articole de la același autor

După victoria pe care a obținut-o pe terenul celor de la Poli Iași, FC Viitorul se pregătește acum pentru un alt meci dificil. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi va primi, duminică seară, vizita celor de la CSU Craiova, o formație redutabilă atât pe teren propriu, cât și în deplasare. 


Constănțenii au nevoie ca de aer de victorie pentru a spera la îndeplinirea obiectivului, acela de a se califica în play-off la finalul sezonului regulat. 


FC Viitorul joacă foarte bine pe teren propriu, formația de pe litoral fiind întotdeauna încurajată de un public electrizant. 
Una dintre armele secrete ale lui Gheorghe Hagi ar putea fi camerunezul Jacques Zoua, cel care a înscris golul egalizator în "Copou". Iar Gabi Iancu este și el un fotbalist exponențial pentru trupa lui Hagi, astfel că gazdele au tot dreptul să spere la o victorie. 


În acest moment, FC Viitorul se află pe locul 5 în clasamentul Ligii I, cu 38 de puncte, la două "lungimi" în spatele adversarilor de duminică. 


Partida dintre FC Viitorul și CSU Craiova se joacă, duminică seară, cu începere de la ora 20.00, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3546 secunde