FC Viitorul, eliminată din Liga Campionilor pentru tineret

Joi, 24 Octombrie 2019
116
Echipa U19 FC Viitorul a părăsit UEFA Youth League. Constănțenii au întâlnit, marți seară, în primul tur preliminar al competiției, echipa slovenă NK Domzale. 


După ce, în manșa tur, a fost 0-0 la Ovidiu, formația de la malul mării a avut de suferit în partida disputată în Slovenia. După ce Svetlin a deschis scorul chiar în startul partidei, în minutul 3, FC Viitorul a obținut o lovitură de la 11 metri, ratată însă de Louis Munteanu. Până la pauză, gazdele au mai înscris prin Pantelic, astfel că NK Domzale și-a asigurat prezența în turul secund, în repriza a doua tabela de marcaj nemaifiind modificată. Scor final, 2-0 pentru sloveni. 


FC Viitorul: Mușat, Grosu (min. 65, Georgescu), Leca (cpt.), Vlad, Mureșan, Mălăele, Crivac (min. 88, Bîrzu), Grameni (min. 72, Voicu), Vîlea (min. 65, Mustacă), Munteanu, Pitu. 


În turul secund al Ligii Campionilor rezervat echipelor de tineret, NK Domzale va întâlni învingătoarea confruntării dintre FC Porto (Portugalia) și Liepaja (Letonia). În tur, FC Porto s-a impus pe teren propriu, cu 4-2. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.352 secunde