FC Viitorul, eliminată din Cupa României

175
FC Viitorul, eliminată din Cupa României - fcviitorul-1490971219.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a pierdut, scor 1-3 (0-2), partida cu Astra Giurgiu, disputată joi seară, pe stadionul "Central" din Ovidiu, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. 


Golurile campioanei au fost reușite de Takayuki Seto (min. 40), Constantin Budescu (min. 44 - penalty) și Daniel Florea (min. 85), unicul gol al Viitorului fiind macat de Vlad Morar (min. 61). 


Managerul tehnic Gheorghe Hagi a introdus în teren o serie de jucători mai puțin folosiți în campionat - Buzbuchi, Hodorogea, S. Rădoi, Iancu sau Cicâldău -, iar la final, a recunoscut superioritatea trupei lu Marius Șumudică și consideră că lupta adevărată se va da luni, 3 aprilie, în campionat, la Giurgiu. 


"Astra a fost mai bună decât noi. Am început prost meciul, a doua repriză a fost mai bine, dar degeaba. Am ieșit din Cupă și nu ne rămâne decât să ne gândim la meciul din campionat, de la Giurgiu, acolo unde vrem să ne impunem. Trebuie schimbate anumite lucruri până la partida de luni, pentru a scoate un rezultat pozitiv", a declarat Hagi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1668 secunde