Liga I la fotbal

FC Viitorul, echipa cu cele mai multe egaluri din campionat

232
FC Viitorul, echipa cu cele mai multe egaluri din campionat - fcviitorul2-1616096025.jpg

Articole de la același autor

Echipele FC Viitorul şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din etapa a 28-a a Ligii I la fotbal, disputată pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

A fost un meci cu puţine faze de poartă, fundaşul stânga francez Damien Dussaut ratând cele mai importante ocazii de gol ale Viitorului, în min. 18 şi 83.

„Nu reuşim să înscriem, aducem mingea în faţa porţii, dar acolo ori lipseşte ultima pasă, ori suntem în contratimp. Dacă ratăm calificarea în play-off, e din cauza noastră. Rămân la echipă şi în play-out şi mai am încă un an contract”, a declarat, după meci, antrenorul formaţiei constănţene, Mircea Rednic.

FC Viitorul a devenit astfel echipa cu cele mai multe egaluri din acest campionat, 13, la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Academica Clinceni. Echipa patronată de Gheorghe Hagi a reuşit doar o victorie în ultimele 12 partide de campionat şi va evolua cel mai probabil în play-out.

Până la finele sezonului regulat, FC Viitorul va mai susţine, în luna aprilie, încă două partide: cu FC Botoşani, în deplasare, şi cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.455 secunde