FC Viitorul e pe podium și continuă asaltul! Următoarea "țintă": ACS Poli Timișoara

259

Articole de la același autor

FC Viitorul a urcat pe podiumul clasamentului Ligii I, după victoria cu Concordia Chiajna, scor 3-1. După șapte etape, elevii lui Gheorghe Hagi sunt neînvinși, având trei victorii și patru remize. 


După patru remize consecutive, pentru FC Viitorul au urmat trei victorii consecutive, iar echipa dobrogeană speră ca pe viitor să-și păstreze titlul de invincibilă. Cu 13 puncte acumulate, dobrogenii se clasează pe locul al treilea, la egalitate cu Dinamo, ocupanta locului 2. Prima clasată este Astra Giurgiu, cu 14 puncte. 


În etapa următoare, FC Viitorul va juca tot acasă. Vineri, 21 august, de la ora 21.00, Ianis Hagi și compania vor primi vizita celor de la ACS Poli Timișoara. 


"Sperăm să ne păstrăm pe aceiași linie și să câștigăm cele trei puncte. Timișoara este o echipă bună. Noi o luăm pas cu pas și meci cu meci", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Academiei Hagi, Paul Peniu. 


Începând de astăzi, biletele au fost puse în vânzare. Prețul unui tichet este de 20 lei (Tribuna 0), 15 lei (Tribuna I), 10 lei (Tribuna a II-a) și 5 lei (Peluze). 


Autocarele care asigura transportul suporterilor până la stadionul Central al Academiei vor pleca, vineri, începând cu ora 19.00, de la Palatul Copiilor (Constanța). Ultimul transport va pleca la ora 20.15. 


Tot vineri, 21 august, se va mai juca meciul dintre ASA Tg. Mureș și FC Voluntari (ora 18.30, în direct Digisport 1). 


Etapa a opta va continua, în week-end, cu următoarele partide: FC Botoșani - Pandurii Tg. Jiu, Dinamo - Petrolul Ploiești, CS U Craiova - Steaua, Astra Giurgiu - CSMS Iași, Concordia Chiajna - CFR Cluj. 


Ieri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei Ligii Adeplast. FC Viitorul va urma să joace cu CSU Craiova, echipă pe care a învins-o în etapa a șasea, scor 2-1. Partida se va juca la Ovidiu, pe data de 9 sau 10 septembrie. 


"Craiova este o echipă puternică. Victoria împotriva lor a fost o surpriză pentru mulți. Sperăm ca și de această dată să avem un rezultat pozitiv, pentru a putea continua și în această competiție", a adăugat Peniu. 


Iată care sunt celelalte meciuri din optimile de finală ale Cupei Ligii: FC Vo-luntari - Astra Giurgiu; Pandurii Tg. Jiu - Dinamo; Concordia Chiajna - FC Botoșani; CSMS Iași - CFR Cluj; ACS Poli Timișoara - Petrolul Ploiești. 


Steaua și ASA Tg. Mureș vor juca direct în sferturile de finală ale competiției. 


Premiile totale ale Cupei Ligii sunt în valoare de un milion de euro, iar câștigătoarea va primi 400.000 de euro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2289 secunde