FC Viitorul, cu gândul la milioanele de la UEFA. Primul adversar, Apoel Nicosia

380
FC Viitorul, cu gândul la milioanele de la UEFA. Primul adversar, Apoel Nicosia - fcviitorul-1501000442.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, joacă astăzi, de la ora 21, pe terenul "Central" din Ovidiu, împotriva ciprioților de la Apoel Nicosia, în manșa întâi al celui de-al treilea tur preliminar, din Liga Campionilor. 


Miza acestei partide este una imensă pentru echipa pregătită de Gheorghe Hagi. Dacă va reuși să treacă de Apoel, indiferent de deznodământul din play-off (ultimul tur preliminar până la grupe), FC Viitorul va avea asigurat un loc în grupele Europa League. Acest lucru ar aduce în bugetul clubului cel puțin 6 milioane de euro. 


În fericitul caz în care s-ar califica în grupele Ligii Campionilor, numai accesul în grupe este recompensat cu 12 milioane de euro, fără a mai adăuga la socoteală valoarea market pool-ului, punctele acumulate recompensate de UEFA sau eventualele sume obținute din vânzarea de bilete. 


Cel mai sumbru scenariu ar fi ca Viitorul să nu treacă de Apoel și să piardă și play-off-ul pentru grupele Europa League. 


Peste 160 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța, cu sprijinul Poliției Ovidiu și ISU Dobrogea, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și Apoel Nicosia. 


Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8931 secunde