FC Viitorul Constanța întâlnește FC Voluntari, astăzi, la Ovidiu

240
FC Viitorul Constanța întâlnește FC Voluntari, astăzi, la Ovidiu - fcviitorul-1533471278.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța se află în cautarea primului succes din actuala ediție a Ligii l de fotbal. 


Eliminată din cupele europene de Vitesse Arnhem (Olanda) și cu doar un punct în primele două runde, jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi vor da piept, astăzi, de la ora 18, cu FC Voluntari, pe stadionul "Central" din Ovidiu. Va fi o reeditare a Supercupei României din 2017. Atunci, ilfovenii s-au impus cu 1-0 prin reușita lui Costin Lazăr.


Toți ochii vor fi ațintiți pe noua "perlă" produsă de Academia Gheorghe Hagi: Denis Drăguș (19 ani). Începutul de sezon îi aparține, și a atras atenția mai multor echipe din țară, dar și de peste hotare. A marcat patru goluri în cele patru partide de Europa League, ultimul fiind marcat în înfrângerea cu Vitesse, de la Arnhem, scor 1-3, ce a consemnat și eliminarea constănțenilor din competiții.


Va avea ocazia să debuteze în Liga l și ultima achiziție reușită de constănțeni, mijlocașul rus Amir Natkho, jucător crescut în celebra școală de fotbal La Masia, din Barcelona. Ajuns la 22 de ani, considerat la un moment dat o mare speranță a fotbalului rus, Amir Natkho este un stângaci foarte tehnic, motivat să-și arate calitățile ce i-au impresionat și pe spanioli, dar și pe rușii de la Lokomotiv Moscova sau TSKA Moscova, echipe la care acesta a mai evoluat până acum. 


Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, însă cei ce vor dori să vadă partida pe viu trebuie să plătească 30 de lei la tribuna l, 20 de lei la tribuna a ll-a și 10 lei la peluze.


Sâmbătă după-amiază s-a disputat, pe stadionul Orășenesc Ovidiu, un nou meci de verificare între FC Viitorul U19 și formația de Liga a III-a, Axiopolis Cernavodă. După ce seniorii s-au impus miercuri cu 4-3, partida disputată sâmbătă s-a încheiat cu un nou succes pentru Axiopolis, de această dată cu 4-1 (1-1). FC Viitorul U19 a deschis scorul prin Florin Haită în min.20, însă Axiopolis a întors rezultatul și a punctat prin Nicu Moise 40, 72-pen, 73 și Enis Bolat 57.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5751 secunde