FC Viitorul câștigă la Iași și rămâne în cărți pentru play-off

176
FC Viitorul câștigă la Iași și rămâne în cărți pentru play-off - viitorul-1580848403.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a obținut, luni seară, o victorie extrem de importantă în Liga I. 
Echipa lui Gheorghe Hagi a jucat, în deplasare, cu Politehnica Iași, formație antrenată de Mircea Rednic. Gazdele au deschis scorul în minutul 2, prin Omoh, care a primit o centrare foarte bună din partea lui Horsia. Ieșenii au continuat să atace, însă nu au reușit să mai înscrie în poarta apărată de Căbuz. Viitorul a dat lovitura în ultimele zece minute ale partidei. Mai întâi, camerunezul Zoua a înscris după o respingere în față a goalkeeper-ului advers, iar apoi, Gabi Iancu a adus victoria pentru trupa lui Hagi, după ce a profitat de o greșeală a unui fundaș moldovean. 


Echipa de pe litoral se află pe locul 5 și are 38 de puncte acumulate, luptându-se în continuare pentru o clasare în play-off. 
În etapa viitoare, FC Viitorul va primi vizita Universității Craiova, echipă care a câștigat și ea în această etapă, 3-1 cu Gaz Metan. 


XXX 
FC Viitorul s-a despărțit de căpitanul Bogdan Țîru, cel care a semnat cu polonezii de la Jagiellonia Bialystok, informează site-ul oficial al clubului. 
Fotbalistul nu a făcut parte din lotul constănțenilor care s-a deplasat la Iași, el afându-se deja în Polonia, acolo unde a efectuat vizita medicală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6809 secunde