€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

FC Viitorul, amical cu Chindia Târgoviște, în cantonamentul de la Poiana Brașov

Ştire online publicată Marţi, 11 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
FC Viitorul și-a stabilit un nou meci de verificare în cadrul cantonamentului pe care îl va efectua, în perioada 20-28 iunie, la Poiana Brașov. Astfel, luni, 24 iunie, în locul disputei cu FC Brașov, constănțenii vor întâlni pe Chindia Târgoviște, nou promovată în primul eșalon, informează site-ul oficial al clubului. 
Iată și programul complet al FC Viitorul până la începerea noului sezon: 13 iunie: vizita medicală, la Constanța; 13-17 iunie: antrenamente la stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu; 18 iunie: deplasare la Atena (Grecia) și amical cu Olympiakos, pe 19 iunie; 20-28 iunie: cantonament Poiana Brașov, unde se vor disputa următoarele partide amicale: FC Viitorul - Colțea Brașov și FC Viitorul - Chindia Târgoviște (24 iunie), FC Viitorul - FK Csikszereda Miercurea Ciuc (27 iunie), FC Viitorul - FCSB (28 iunie). 
Pe 3 iulie, cu puțin timp înainte de startul noii stagiuni, FC Viitorul se va deplasa la Varna (Bulgaria), pentru un ultim meci amical cu localnica Cernomore. 


XXX 
După ce câștigase la pas Grupa A la turneul zonal de la Focșani (7-0 cu CSM Focșani, 5-0 cu Victoria Delta Tulcea și 6-0 cu Kids Tâmpa Brașov), FC Viitorul U13 a susținut finala competiției contra câștigătoarei Grupei B, Poli Iași. Meciul nu a avut istoric, elevii lui Stelian Caluda (antrenor) și Mihai Stere (director coordonator) impunându-se cu scorul de 7-1, grație reușitelor lui Enes Sali (3), Eduard Chihaia (3) și Iustin Doicaru. 
În urma acestui rezultat, FC Viitorul U13 s-a calificat la turneul semifinal, programat în perioada 16-19 iunie. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7305 secunde