FC Viitorul, amical cu Cernomore Varna, vineri

Marţi, 08 Octombrie 2019
133
După etapa a 12-a a Ligii 1, competiția internă a intrat într-o scurtă vacanță, generată de partidele oficiale pe care le vor disputa reprezentativele de seniori și de tineret în preliminariile Campionatului European. 


Profitând de această pauză, FC Viitorul va disputa, vineri, 11 octombrie, de la ora 17.00, pe stadionul "Central" din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu, un nou meci amical, în compania echipei bulgare Cernomore Varna. 


Cele două formații s-au mai întâlni și în luna iulie, tot la Ovidiu, când Viitorul s-a impus cu scorul de 2-1, grație golurilor marcate de Gabi Iancu și George Ganea. 


XXX 
FC Viitorul a obținut un nou succes în Liga 1, 3-1 cu CFR Cluj, cu cele trei puncte depășind performanța realizată în sezonul 2015/2016, când formația constănțeană a acumulat 23 de puncte după primele 12 etape. 


Viitorul are acum 24 de puncte și cel mai bun atac din Liga 1 în acest sezon, alături de CFR, cu 29 de goluri înscrise (medie de 2,4 goluri pe meci). În plus, Viitorul este singura echipă din Liga 1 care a marcat în fiecare etapă din acest sezon. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.372 secunde