Nemulţumită de programarea LPF

FC Viitorul ameninţă cu neprezentarea la un meci din play-out

127
FC Viitorul ameninţă cu neprezentarea la un meci din play-out - fcviitorul-1619445239.jpg

Articole de la același autor

Nemulţumită de modul în care Liga Profesionistă de Fotbal a planificat meciurile din etapele 3-6 ale play-out-ului Ligii I la fotbal, conducerea FC Viitorul a transmis, luni, 26 aprilie, că echipa constănţeană nu se va prezenta la unul dintre aceste patru meciuri dacă programul nu se va schimba.

Oficialii constănţeni susţin că FC Viitorul este singura echipă din play-out care este obligată să joace patru meciuri în decurs de doar zece zile.

„FC Viitorul dorește să tragă un semnal de alarmă asupra modului în care s-a decis programarea meciurilor din etapele 3-6 ale play-out-ul Ligii I, partide care în principiu vor stabili ierarhia echipelor retrogradabile și / sau participante la baraj.

Astfel, FC Viitorul este singura echipă din play-out nevoită să dispute patru meciuri în 10 zile, dintre care trei în deplasare!

Ca urmare a acestei programări, se încalcă orice principiu de etică și fair-play prin care fiecare echipă ar trebui să aibă șanse egale în lupta pentru obținerea punctelor puse în joc.

Prin această decizie de programare a etapelor 3-6, se avantajează și dezavantajează în același timp unele formații, astfel că deținătorii de drepturi TV se implică practic în ierarhia clasamentului Ligii I, condamnând în fapt echipa noastră la retrogradare!

LPF este obligată la rândul ei să accepte programul impus de deținătorii drepturilor TV și, prin atitudinea ei pasivă, nu-și poate exercita prevederile statutare de a apăra drepturile cluburilor și echitatea competiției pe care o organizează.

Atenționăm pe toți cei implicați în luarea acestor decizii că, în cazul menținerii ei - programarea partidei cu Hermannstadt la data de 5 mai, ora 14.15 - clubul nostru nu se va putea prezenta la unul din aceste jocuri”, au transmis reprezentanţii FC Viitorul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Stire din Sport : Liga 2 / FC Farul învinge în deplasare
Pagina a fost generata in 1.4538 secunde