FC Viitorul a transferat trei fotbaliști

548

Articole de la același autor

FC Viitorul și-a întărit lotul cu trei jucători. Atacantul Nelson Wilfredo Bonilla Sanchez, fundașul central Marcio Leandro Barbosa da Silveira și mijlocașul Silviu Pană sunt cei care de acum vor îmbrăca tricoul Viitorului, după ce au semnat contracte pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire.

Bonilla are 23 de ani și a jucat pentru formația din El Salvador, Alianza, unde în 70 de partide jucate a marcat de 20 de ori.

"Sunt mândru că mă aflu la Viitorul și că lucrez cu un om precum Gheorghe Hagi", a declarat salvadorianul.

Al doilea jucător este brazilianul Barbosa, în vârstă de 26 de ani. Fotbalistul vine de la formația Castelo FC, unde a fost titular la toate jocurile disputate sezonul anterior. Și acesta a mărturisit că de mic îl admira pe finanțatorul clubului, Gheorghe Hagi.

"Voi face tot posibilul să-mi ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul. Sunt bucuros că mă aflu la acest club. Pare greu de crezut, dar când eram mic, întotdeauna mi-l alegeam pe Hagi ca jucător la jocul meu preferat de pe calculator, FIFA", a spus Marcio Barbosa.

Cea de-a treia achiziție a Viitorului este Silviu Pană. Mijlocașul român este un fost internațional de tineret care, în sezonul trecut, a jucat pentru Săgeata Năvodari, unde a marcat două goluri în zece meciuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Iulie 2014
Stire din Sport : Doliu în lumea fotbalului
Pagina a fost generata in 1.5966 secunde