FC Viitorul a transferat cinci jucători, printre care și un mijlocaș francez

318

Articole de la același autor

Clubul FC Viitorul are o activitate extrem de intensă în această perioadă. Gruparea de pe litoral, patronată de Gheorghe Hagi, este foarte dinamică pe piața transferurilor, reușind să perfecteze nu mai puțin de cinci noi contracte. 


Nu mai puțin de cinci transferuri a reușit, în această vară, FC Viitorul, semn că Gheorghe Hagi are gânduri îndrăznețe pentru noua stagiune. 


Astfel, după ce a bătut palma cu Robert Băjan și Vlad Achim, fosta campioană a României s-a întărit cu alți trei jucători: Cătălin Țîră, Lyes Hafid Houri și Eduard Florescu, potrivit site-ului oficial al clubului. 


Atacantul Cătălin Țîră, fiul fostului fotbalist al Rapidului Fănel Țîră, care va împlini curând 24 de ani, a evoluat în cariera sa pentru echipele de tineret și juniori ale cluburilor Dinamo, Lazio și Udinese, pentru ca apoi să joace ca senior la ADO Den Haag, FC Brașov, Rapid București, Concordia Chiajna și Juventus București. 


Țîră jr. va juca la FC Viitorul în următoarele trei sezoane. Mijlocașul francez Lyes Hafid Houri are 22 de ani și a venit liber de contract. Este fost internațional francez (U19, U17 și U16), iar contractul său este valabil tot pe trei ani. 


Și tot pentru trei ani este valabilă și înțelegerea cu Eduard Florescu, un mijlocaș care va împlini vârsta de 21 de ani luna aceasta și care vine de la CS Mioveni. 


Duminică, la Craiova, s-au încheiat întrecerile turneului semifinal de juniori U15 (jucători născuți după 1 ianuarie 2003). 


După 3-0 cu FC Dănuț Coman și 2-3 cu FCSB, FC Viitorul U15 (antrenori Ionuț Mihu și Stere Banoti) a evoluat, în ultima zi, contra gazdelor de la Dinamyk Craiova. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria constănțenilor, scor 2-0 (0-0), golurile fiind marcate de Eduard Dumitru și Răzvan Tănasă. 


FC Viitorul U15: Dincă, Ciolacu, Sîrbu, Iorga, Lazăr, Mălăele, Popescu (min. 36, Dumitru), Cojocaru (min. 36, Bodișteanu), Tănasă, Mihai, Radaslavescu (min. 50, Băceanu). 


În urma acestui rezultat, FC Viitorul U15 s-a clasat pe locul secund în turneul semifinal de la Craiova și împarte medaliile de bronz ale Campionatului Național U15 cu ocupanta locului secund din turneul semifinal de la Suceava. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6761 secunde