FC Viitorul a promovat în Liga I

995
4
FC Viitorul a promovat în Liga I - viitorul-1338831200.jpg

Articole de la același autor

Constanța are din nou echipă în primul eșalon al fotbalului românesc. Nu e FC Farul, ci FC Viitorul, care se va lupta din noul sezon cu Steaua, Dinamo și Rapid.

FC Viitorul s-a impus, sâmbătă, în fața Săgeții Năvodari, scor 2-0 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a 30-a, ultima, a Ligii a II-a, Seria I, și în care gazdele aveau nevoie de victorie pentru a fi siguri de promovare.

Puțanu a înscris primul gol al jocului în min. 39, iar la doar două minute de startul reprizei secunde, Iancu l-a depășit pe Vaștag și a marcat al doilea gol pentru FC Viitorul, care a terminat meciul în ofensivă.

Odată cu ultimul fluier, visul celor de la Viitorul Constanța s-a împlinit: promovarea în Liga I.

Iată echipele care au evoluat:

Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel): Boloboașă, Bejan, Onicaș, Lazăr, A. Chițu, C. Herea, Iacob, Iancu (min. 52, Cârstocea), Puțanu, V. Rusu (min. 73, Jianu), Dică (min. 33, Călințaru).

Săgeata (antrenor Aurel Șunda): Olteanu, Apostol, Gheară, Șicu (min. 81, Cazan), Ilin, Vaștag, Goșa, Borza (min. 75, Șamata), Toșca, Bold (min. 85, Taifas), Zaharia.

Pentru jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel, urmează o binemeritată vacanță de două săptămâni, urmând ca pe 20 iunie să revină la pregătiri. Reunirea va avea loc la București, unde pe 21 iunie, FC Viitorul va efectua vizita medicală INMS.

Pe 25 iunie formația constănțeană va pleca în Olanda, pentru un stagiu de pregătire de două săptămâni.

Comentează știrea

Marcos
5 iunie 2012
i se rupe sufletu lu mihalache

sa puna viitorul aici :))) FORZA VIITORUL !!!!! MERGEM IN LIGA I SA FACEM CINSTE ORASULUI CONSTANTA !!!!!

Serhio
5 iunie 2012
Farul

Sa va luam familiile in p**a de fraieri ! o sa stati in A doar ca e hagi acolo !

marian sandea
5 iunie 2012
promovare

doar sa fii timpit sa nu vezi cum a intrat hagi in liga 1 multumiri m. sandu . el poate juca in liga 1 si pe plaja in fata la rex sa monteze 10 scaune si tot primea licenta .mersi frf hagi va deveni si campion al romaniei ca asa vrea el si mircea sandu ...locul 2 prunea .

george
12 iunie 2012
slabe sanse

Cu tot cu Hagi al lor nu vor sta in liga 1 mai mult de 1 an, Pai ce blaturi am vazut eu cu viitorul constanta .... Cu tot cu Dica al lor astia nu au echipa de liga 1 asta e clar

Răspuns la: Farul
Adăugat de : Serhio, 5 iunie 2012
Sa va luam familiile in p**a de fraieri ! o sa stati in A doar ca e hagi acolo !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3937 secunde