FC Viitorul a pierdut primul amical al cantonamentului din Turcia

101
FC Viitorul a pierdut primul amical al cantonamentului din Turcia - fcviitorul-1516039886.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, a pierdut primul meci amical susținut în cantonamentul de la Belek (Turcia), împotriva celor de la Galatasaray, scor 0-2 (0-0), într-o partidă în care ambii tehnicieni au rulat întreg lotul avut la dispoziție.

Constănțenii pregătiți de Gheorghe Hagi au fost responsabili cu ratările, iar turcii - cu golurile. Rând pe rând, Aurelian Chițu, în două rânduri, și Ianis Hagi au trecut pe lângă deschiderea scorului, ceea ce avea să reușească Garry Rodrigues, în min. 61. Șapte minute mai târziu, Răzvan Horj a deviat mingea în propria poartă și a stabilit scorul final, 0-2.

Aseară, FC Viitorul a întâlnit campioana Albaniei, Skenderbeu Korce, meci terminat după încheierea ediției. Constănțenii vor mai juca, joi, 18 ianuarie, cu Luch Vladivostok (locul 15 în liga secundă din Rusia) și Grasshoppers Zurich (locul 6 în prima ligă din Elveția).

XXX

Conducerea clubului a anunțat, luni, că a ajuns la un acord de principiu cu Athletic Bilbao pentru transferul jucătorului Cristian Ganea, începând cu data de 1 iulie 2018. Ganea va semna un contract pe trei sezoane, cu opțiunea de a-și prelungi contractul pentru încă un sezon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7697 secunde