Liga I de fotbal, etapa a șasea

FC Viitorul a bifat a doua victorie din sezon

909
1
FC Viitorul a bifat a doua victorie din sezon - ligaiviitorul-1439477209.jpg

Articole de la același autor

Elevii lui Gheorghe Hagi au învins, miercuri seara, CS U Craiova, pe teren propriu, scor 2-1, în meciul contând pentru etapa a șasea a Ligii I. 

Căpitanul echipei dobrogene, Florin Cernat, este accidentat și nu a putut juca în meciul cu Craiova, astfel că locul i-a fost luat de Ianis Hagi, care la doar 16 ani, 9 luni și 22 de zile, a devenit cel mai tânăr căpitan din istoria primei ligi din România. Ianis a evoluat până în minutul 59, după care a fost înlocuit de Răzvan Marin, iar atunci banderola de căpitan a fost preluată de Bogdan Mitrea.

Golurile pentru FC Viitorul au fost marcate de Florin Tănase (min 11) și Adnan Aganovic (min 42).

În meciul cu Craiova, Gheorghe Hagi a folosit următorii jucători: Rîmniceanu - Ciupe, Hodorogea, Mitrea, Ganea (79 Mitache) - Filip, Nedelcu, V. Achim (66 Chițu) - I. Hagi (59 Marin), Tănase, Aganovic.

Luni, 17 august, pe stadionul Central al Academiei, FC Viitorul va juca cu Concordia Chiajna, în meciul contând pentru etapa a șaptea.

FC Viitorul ocupă a doua poziție în clasament, cu 10 puncte. Prima clasată este Astra Giurgiu (11), care a învins Steaua, scor 2-0. Podiumul este completat de CSMS Iași (10).

Din etapa a șaptea, probabil cea mai așteptată partidă este cea dintre Steaua - ASA Tg. Mureș (sâmbătă, 15 august, ora 21.00), care va putea fi urmărită în direct pe Digisport 1 și Antena 1.

Iată celelalte meciuri din etapa a șaptea: Petrolul Ploiești - FC Botoșani, ACS Poli Timișoara - CS U Craiova, FC Voluntari - Astra Giurgiu, CSMS Iași - Dinamo București, Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj.

XXX

Înaintea meciului dintre FC Viitorul și CSU Craiova, clubul gazdă i-a înmânat lui Gheorghe Hagi un tricou și un acord de transfer simbolic. Această decizie are ca scop reparația morală a transferului ratat de Hagi la U Craiova, în 1983, atunci când a ajuns în cele din urmă la Sportul Studențesc.

Comentează știrea

Cristian
14 august 2015
Colaborare

Oportunitate relaxanta de castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa obtii castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o colaborare deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum vrei programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai pentru oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la adresa mea de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6141 secunde