€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

FC Nantes a reclamat Cardiff City la FIFA. "Canarii" n-au primit privind prima tranșă din transferul lui Emiliano Sala

Ştire online publicată Joi, 28 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
FC Nantes a sesizat FIFA privind plata primei tranșe din transferul către Cardiff City a jucătorului argentinian Emiliano Sala, decedat pe 21 ianuarie 2019.


FC Nantes a recurs la această măsură după ce Cardiff City a întârziat plata a șase milioane de euro, conform acordului între cele două cluburi. Valoarea totală a transferului se ridică la 17 milioane de euro.


Cei de la FC Nantes au cerut grupării Cardiff City această sumă încă de la 5 februarie, însă nu a primit niciun răspuns.

"FC Nantes a cerut FIFA plata primei tranșe a sumei de transfer de către Cardiff City", au declarat surse din cadrul clubului francez, citate de L'Equipe.

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic produs la 21 ianuarie, iar la 16 februarie a fost incinerat la Progreso, în Argentina.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37469 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2212 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.819 secunde