FC Hermannstadt şi FC Voluntari, şanse mari de a se menţine în Liga I

235
FC Hermannstadt şi FC Voluntari, şanse mari de a se menţine în Liga I - fcherman-1622380362.jpg
Sâmbătă, 29 mai, au avut loc meciurile tur din cadrul barajului de promovare în Liga I la fotbal.

Primul duel din cadrul barajului a avut la Mioveni, acolo unde echipa din localitate a primit vizita celor de la AFC Hermannstadt. Tabela de marcaj la fluierul final al lui Szabolcs Kovacs s-a păstrat neschimbată, astfel că duelul dintre cele două combatante s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0, informează Federaţia Română de Fotbal.

În al doilea meci al zilei, Dunărea Călăraşi a început cu dreptul, după reuşita lui Kanda, din minutul 31, marcatorul prinzând primul 11 după accidentarea de la încălzire a lui Valentin Alexandru. Din păcate pentru echipa din eşalonul secund, scorul la pauză a fost egal, după reuşita spaniolului Jefte Betancor, cu trei minute înainte de finalul primei reprize.

Cu mai bine de un sfert de oră înainte de finalul partidei, Alexandru Vlad a adus victoria Voluntariului cu un gol din lovitură liberă, iar gruparea ilfoveană va aborda returul cu un avantaj minim (2-1) la scorul general.

Returul este programat pe 2, respectiv 3 iunie. În prima dată se vor duela AFC Hermannstadt şi CS Mioveni, pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaş, iar a doua zi se vor întâlni FC Voluntari cu Dunărea Călăraşi, pe terenul ilfovenilor.

XXX

Tot sâmbătă, s-au disputat trei partide din manşa retur a jocurilor de baraj pentru Liga a II-a.

Iată rezultatele înregistrate:

CSM Corona Braşov - ACS Vediţa Coloneşti 1-0 (0-0), în tur 2-1;

ACS Viitorul Şelimbăr - CS Măgura Cisnădie 1-1 (1-1), în tur 2-0;

SCM Zalău - FC Unirea Dej 1-1 (0-0), în tur 0-0. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3412 secunde