Liga a II-a la fotbal

FC Farul vrea trei puncte cu Ripensia pentru a nu avea emoţii în play-out

177
FC Farul vrea trei puncte cu Ripensia pentru a nu avea emoţii în play-out - fcfarul-1617369587.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11.00, FC Farul susţine, pe teren propriu, partida cu AFC Ripensia Timişoara, contând pentru Grupa A a play-out-ului Ligii a II-a la fotbal.

„Nu cred că trebuie să ne luăm revanșa (n.r. - la Timişoara, FC Farul a fost învinsă cu scorul de 0-1, după o partidă în care „marinarii” au invocat erori de arbitraj), ci trebuie să câștigăm pentru a fi liniștiți în următoarele cinci partide”, a declarat antrenorul Ianis Zicu.

14 echipe participă în această fază a competiţiei, în care miza o reprezintă evitarea retrogradării.

Iată programul celorlalte jocuri din play-out: Grupa A: ACS Fotbal Comuna Recea - Pandurii Lignitul Târgu Jiu, CSM Slatina - FC Universitatea Cluj. FC Metaloglobus Bucureşti stă; Grupa B: CSM Reşiţa - Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna - Unirea Slobozia, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu - SCM Gloria Buzău. CS Aerostar Bacău stă.

Conform regulamentului, în cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7, iar cele două formații de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga a II-a.

Barajul pentru evitarea retrogradării se va disputa pe 15 mai şi 22 mai 2021.

În faza play-out-ului, s-a intrat cu toate punctele acumulate în sezonul regulat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9129 secunde