FC Farul vrea să urce în clasamentul adevărului

1298
13
FC Farul vrea să urce în clasamentul adevărului - conferintafcfarul-1318518466.jpg

Articole de la același autor

FC Farul are în față un nou meci în care poate demonstra că perioada foarte bună pe care o traversează nu este deloc rodul hazardului. Partida din deplasare, cu CF Brăila, este programată mâine, de la ora 12, în cadrul etapei a 9-a a Ligii a 2-a, Seria 1.

În timp ce Farul bate la porțile podiumului Ligii a II-a, Seria I, aflându-se pe locul 4, cu 13 puncte, adversara sa de sâmbătă, CF Brăila, se găsește pe locul 9, cu 12 puncte. Așadar, sunt toate premisele pentru o confruntare extrem de disputată.
Antrenorul Farului, Marian Pană, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că lucrul cel mai important în deplasarea de la Brăila este ca elevii săi să nu piardă: "Ne așteaptă un joc greu la Brăila, unde vom da piept cu o echipă agresivă. Adversara noastră are în componență fotbaliști buni, cum ar fi Borbely sau Pălimaru. Important este să nu pierdem, fiindcă ne-am propus să obținem cel puțin patru puncte în cele două deplasări, de la Brăila și București, cu Dinamo II. Suntem pe un drum bun. Nu avem probleme de efectiv. Numai victoriile aduc victorii!".
La rândul său, căpitanul Farului, Liviu Ștefan, a declarat că "marinarii" pot obține un rezultat bun, sâmbătă: "Ne putem întoarce cu cel puțin un punct de la Brăila. Cu dăruire, putem câștiga. Nu trebuie însă să mergem cu nasul pe sus. Sper să facem un meci bun și să marcăm cel puțin un gol în această deplasare. Cu patru puncte în următoarele două deplasări, venim pe +5 în clasamentul adevărului".

Marcator al primului gol al Farului în partida cu Dunărea Galați, scor 2-0, Robert Stăncioiu a declarat, ieri, că alb-albaștrii pot tranșa în favoarea lor soarta întâlnirii de la Brăila: "E greu de câștigat la Brăila, dar poate că vom reuși să spargem gheața. Adversara noastră de sâmbătă mai are în componență doar câțiva jucători pe care eu îi cunosc. Să dea Dumnezeu să marchez din nou, dar nu acest lucru este cel mai important, ci cele trei puncte. Îmi doresc din suflet să câștigăm acest meci, ar fi prima victorie în deplasare în acest sezon. Farul a descoperit cheia succesului!".



Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
suprter viitorul
14 octombrie 2011
faru, oare cat

ce tot ii pupati pe astia de la faru cand de fapt ei sunt o adunatura de amatori cu muci la nas. singurul proiect viabil fotbalistic din judetul constanta e academia hagi. constanta trebuie sa fie alaturi de viitorul pentru viitorul fotabalului constantean. hai viitorul!

farist
14 octombrie 2011
rusine

mai intai dati- le bani si opoi mai vedem..... uuuuuuuu giani mincinosuuu

Nicu
14 octombrie 2011
Fotbal :))

Sageata e viitorul Constantei Navodariul este peste toti ! farul e ciuca batailor in afara judetului se mobilizeaza la maxim doar cu viitotul si Sageata : Farul are jucatori slabi nu are finantare la Braila Farul pierde cu 3-0

din clubul farul
14 octombrie 2011
protest

in conferinte, in ziare totul pare frumos la farul, insa jucatorii nu si-au mai luat banii cu lunile. vrem baniiiiiiii

emil
14 octombrie 2011
farul pana la moarte

singura echipa a constantei este si va fi farul. restul sunt impovizatii. hai farul!

rechinashu
14 octombrie 2011
de ce?

de ce tot vorbiti aiurea despre farul? primele sunt la zi, iar salariile intarziere de o luna...spuneti'mi si mie unde este totul la zi in momentul de fata, moment in care banii sunt din ce in ce mai putini in sport? la braila nu pierdem...FORZA FARUL!

rechinul cel mare
14 octombrie 2011
@rechinasu

rechinashule, iar te-ai trezit vorbim aiurea-n tramvai.habar n-ai de situatia din club si te dai tu mare atotcunoscator. asa ca ciocu mic!

rechinashu
14 octombrie 2011
ptr rechinul cel mare

nu erai tu cel care acum cateva zile se batea in piept ca e mare farist, dar nu mai stii pe unde vine stadionul...asta e ce stiu si eu ma omule nu trebuie sa ma ironizezi si sa ma iei cu "ciocu mic" sau mai stiu eu ce...am jignit pe cineva?

adevarat rechin
14 octombrie 2011
ptr rechin mare

Bai rechin ce te dai mare ca ai fost si ai facut..zi si mie la barajul d la bacau pe drumul spre stadion d la gara ce ne faceau moldoveni .si zi cum te cheama bai guvide FORTA FARUL

jucator
14 octombrie 2011
ce bani

frate, nu ne-am mai vazut banii de trei luni. vorbesti ca prostu

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6155 secunde