FC Farul se gândește la viitor. Doi juniori pleacă în cantonament cu echipa mare

243
FC Farul se gândește la viitor. Doi juniori pleacă în cantonament cu echipa mare - fcfarul-1579292514.jpg

Articole de la același autor

Cu una dintre cele mai tinere echipe din Liga a 2-a, FC Farul continuă politica de a promova jucători aflați la începutul carierei. 
La antrenamentele alb-albaștrilor au fost cooptați doi fotbaliști din cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului de pe litoral.
Astfel, Darius Ciolacu și Ștefan Rus se pregătesc sub comanda antrenorului Ianis Zicu și vor merge în cantonamentul pe care formația de la malul mării îl va efectua în această iarnă în Turcia.


"Am ceva emoți, este un progres important pentru mine. Se simte diferența față de antrenamentele de la juniori și mă bucur că am șansa de a mă antrena cu seniorii. Aștept cu nerăbdare să debutez pentru echipa mare, chiar dacă este vorba doar de meciuri amicale", a declarat Darius Ciolacu.


"Am mai fost la antrenamentele echipei mari și în toamnă, dar acum este altceva. Diferența este mare din toate punctele de vedere, și fizic, și mental. Trebuie să muncesc mult ca să fac față și să primesc șansa de a demonstra că merit să fiu aici. Îmi doresc să ajung să joc la seniori pentru Farul și să urc cât mai sus în carieră" , a adăugat și Ștefan Rus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3758 secunde