FC Farul - Săgeata Năvodari, în "vacanța" din ultima etapă

651
7
FC Farul - Săgeata Năvodari, în
Antrenorul Săgeții Năvodari, Mihai Guliu, a declarat, ieri, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Dunărea Galați, că echipa sa este la un pas de promovare și că, în ultima etapă, cu FC Farul, va fi un meci de "vacanță", semn că jucătorii năvodăreni vor veni mai relaxați după o eventuală victorie cu Galațiul, care le-ar conferi, matematic, promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc. 

"Pregătim sărbătoarea și șampania, dar trebuie să fim un pic rezervați, să nu avem surprize. Vrem în ultima etapă să fie un meci de vacanță cu Farul, iar de la suporterii acestei echipe, aștept un banner pe care să scrie «Hagi, iartă-ne !»", a spus Mihai Guliu. 

Astfel, FC Farul, care are nevoie de o victorie în ultima etapă a Ligii a II-a pentru a se salva de la retrogradare, ar putea beneficia de un meci lejer cu Săgeata. 

Partida FC Farul - Săgeata Năvodari, din ultima etapă a Ligii a II-a, se va juca miercuri, 5 iunie, pe stadionul "Farul". 

Comentează știrea

Doar farul
29 mai 2013
Doar farul

Stai ca vezi tu banner, fraiere!

DOAR FARUL?
29 mai 2013
IN C

Fraieri sa fiti sa nu-i bagati in C dupa ce v-au balacarit si mascarit ani de zile!!! Jucati pe bune si trimiteti wc farul unde ii e locul...in C

Miruna
29 mai 2013
pe langa tupeul lui mazare de a da lectii de moralitate,necoruptie si democratie uniunii europene si fmi ,mai e si obsesia asta de a se adresa la modul dispretuitor cu termenele peiorative madam si cucoana(e ridicol,avand in vedere ca

De exemplu, ieri citeam că madam' Lagarde care e șefa FMI este anchetată. Știți de ce? Că i-a facilitat omului de afaceri Bernard Tapie, francez, 400 de milioane de euro. Și, altfel, vine ambasadorul Franței și ne dă nouă lecții. Și deșteptul acela de Sarkozy venea și ne dădea nouă lecții, după ce au luat bani de la Gaddafi pentru campanie electorală și după aia l-au omorât. Asta mă deranjează, ipocrizia.

CREIERUL TAU IN JUDETEANA
29 mai 2013
Creierul tau joaca in judeteana

Dupa ce ca mai scrii prostii pe Liga2.ro si telegraf, te-ai trezit sa faci propaganda oierista, du-te in judeteana si cautati creierul, se vede ca cerebelul tau se plictiseste singur in capul tau :))

Răspuns la: IN C
Adăugat de : DOAR FARUL?, 29 mai 2013
Fraieri sa fiti sa nu-i bagati in C dupa ce v-au balacarit si mascarit ani de zile!!! Jucati pe bune si trimiteti wc farul unde ii e locul...in C
Farul For Ever
29 mai 2013
As dori...

...ca Galatiul sa ii bata pe stelemeaua 3 si atunci sa vezi meci cu Farul...findca fiti fara grija, Farul ii va calca in picioare pe ciobanii de la Navodari, asa cum i-am umilit si in tur...si apropo, cine palaria mea e Guliu asta ? vre-un alt branzar de pe la Stejaru ?...pleaca bai oierule si i-ati si berbecul sef de la Ovidiu cu tine...hai ca mai aveti putin si toti blatistii astia va intilniti la Rahova cu taticul vostru...

...
29 mai 2013
pentru blatistii de la Ovidiu si Navodari

IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA ! Muriti de ciuda, oilor ! Oaia sefa blatista hagi si puliu asta, las' ca vedeti voi banere la meci...la pascut cu voi, neam de traista ce sinteti !

adrian
29 mai 2013
Doar Farul

Unii vorbesc in nestire de cauza mai ales ala de la nr 5.In tur cu sageata sa vazut de la o posta ca a fostr trantit ditamai blatul :)asta o stie si el dar vrea sa se de-a smardoi,La ce echipa avem noi nu cred ca avem vre-o sansa sa ii batem....nu acum.Asa ca hai sa bata sageata pe galati ca sa luam si noi punctul dorit :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5213 secunde