FC Farul s-a întors neînvinsă și de la Brăila

1506
3
FC Farul s-a întors neînvinsă și de la Brăila - farul1318783547-1318797727.jpg

Articole de la același autor

FC Farul a obținut, sâmbătă, o nouă remiză în deplasare: 1-1 cu CF Brăila. Elevii lui Marian Pană au făcut o primă repriză foarte bună, poate cea mai bună de până acum din acest sezon, și puțin le-a lipsit să se întoarcă acasă cu toate cele trei puncte.

"Marinarii" au reușit să deschidă scorul în min. 25, după ce atacantul Adrian Pătulea a dat dovadă de sânge rece, lobând peste portarul brăilenilor, Budur. Același Pătulea a avut, apoi, în două rânduri, ocazia de a tranșa soarta meciului. Mai întâi, în min. 66, a șutat de la 30 de metri, însă Budur a reținut, iar un minut mai târziu, n-a nimerit cadrul porții din marginea careului de 6 metri.
Și cum în fotbal, de cele mai multe ori, ocaziile se răzbună, a venit minutul 69, atunci când, în urma unui corner, brăileanul C. Marin a reluat în plasă centrarea lui Moise. Peste doar un minut, Nițescu putea să o aducă pe FC Farul din nou în avantaj, însă, balonul trimis de el a trecut peste poartă.
Scor final, CF Brăila - FC Farul 1-1, alb-albaștrii înregistrând, astfel, al patrulea rezultat de egalitate în deplasare, după 1-1, la Bacău, 4-4, la Botoșani și 0-0, la Năvodari.
FC Farul (antrenor, Marian Pană): Toma, Dobre, Posteucă, L. Ștefan, Sandu, Paraschiv (min. 61, Nițescu), Sascău (min. 65, Ste-garu), Stăncioiu (min. 86, Badea), Ivanovici, Ciobanu, Pătulea.

Antrenorul Farului, Marian Pană, a declarat, pentru "Cuget Liber", că, deși rezultatul final îl mulțumește, echipa sa putea obține mai mult din această deplasare: "Este un rezultat bun, dar era loc și mai bine, având în vedere că ne puteam desprinde la 2-0 și atunci sigur am fi câștigat. Îi felicit pe băieți pentru felul în care s-au dăruit în acest meci".
La rândul său, președintele executiv Marcel Lică vede jumătatea plină a paharului, acesta declarând că un punct înseamnă mai mult decât nimic: "Decât să ne întoarcem cu mâna goală, e bun și un punct. Cred că am făcut cea mai bună primă repriză de până acum. Sunt convins că dacă Pătulea ar fi marcat în repriza a doua, cei de la Brăila n-ar mai fi avut puterea să revină și atunci cu siguranță am fi câștigat".



Comentează știrea

suporter viitorul
17 octombrie 2011
frate, cat bulan

au astia de la farul. cand nu ii ajuta arbitrul ii ajuta dvresarul dar una peste alta astia nu hjoaaca nimin. oricum, tot in subsol o sa termine. noroc cu viitorul ca va spala rusinea constantei. hai hagiiiiii!

Primarul
17 octombrie 2011
serie slaba

Farul evolueaza intr-o serie fffff slaba, echipele nu au valoare, va promova cine are bani nu neaparat cine are valoare, ca valoare nu are nimeni. Tulcea in Liga I? Farul in Liga I? Viitorul in Liga I? Sageata in Liga I? Ce gluma buna. Se gindesc poate sa ia banii din drepturile TV si apoi Dumnezeu cu mila, ca valoare nu are nicuna!

FARIST ADEVARAT
17 octombrie 2011
aoleu

Pozitia din clasament este foarte falsa. din pacate Farul nostru nu joaca nimic! A castigat numai la nimereala. Cu exceptia lui Patulea si a lui TOMA, toata echipa este PRAF!Macar avem portar!O sa terminam cel putin pe 10!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde