FC Farul s-a despărţit de Valentin Cojocaru. Portarul a ajuns la Dnepr

230
FC Farul s-a despărţit de Valentin Cojocaru. Portarul a ajuns la Dnepr - fcfarul2-1625577411.jpg

Articole de la același autor

Cluburile FC Farul Constanţa şi Dnepr Dnepropetrovsk au ajuns la un acord privind transferul portarului Valentin Cojocaru la formaţia ucraineană.

Dnepr, care a terminat pe locul şapte ultimul sezon din Ucraina, i-a oferit goal-keeper-ului român un contract valabil pe două sezoane.

În vârstă de 25 de ani, Valentin Cojocaru s-a format la FCSB şi a evoluat pentru echipa constănţeană din ianuarie 2018, în perioada ianuarie 2020 - august 2020 fiind împrumutat la FC Voluntari. Graţie evoluţiilor destul de sigure, a fost cooptat şi în lotul naţionalei României.

„Mulţumim pentru evoluţiile în tricoul echipei noastre şi mult succes la noua formaţie!”, au transmis reprezentanţii Farului Constanţa.

Valentin Cojocaru avea şanse mici de a mai apăra în viitoarea stagiune, în condiţiile în care Farul l-a transferat, luna trecută, pe portarul naţionalei de tineret, Mihai Aioani (21 de ani).

XXX

Reveniţi pe litoral după cantonamentul la Poiana Braşov, fotbaliştii antrenaţi de Gheorghe Hagi vor mai susţine un joc de verificare, ultimul înaintea noului sezon. Acesta va avea loc sâmbătă, 10 iulie, pe teren propriu, de la ora 19.00, în compania formaţiei Cernomore Varna, din Bulgaria. FC Farul va debuta în ediţia 2021/2022 a Ligii I în deplasare, cu UTA Arad, partidele etapei inaugurale fiind programate în week-end-ul 16-18 iulie, iar primul meci al echipei constănţene pe teren propriu va avea loc, în runda secundă, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3535 secunde