FC Farul s-a calificat în 16-imile Cupei României. Săgeata - out!

1363
3
FC Farul s-a calificat în 16-imile Cupei României. Săgeata - out! - fcfarul1323122614-1347399222.jpg

Ieri, s-au disputat partidele contând pentru faza a V-a a Cupei României. Toate echipele din Liga a II-a au jucat în deplasare, așa cum a fost cazul formațiilor FC Farul, Săgeata Năvodari și Delta Tulcea.

FC Farul a reușit cu greu să obțină victoria în fața celor de la CS Balotești, marcând de abia în minutul 119. Sandu a fost faultat în apropierea careului advers, iar Ivanovici a executat o lovitură liberă ca la carte, de la 18 metri, și a adus victoria și calificarea "marinarilor". 

Delta Tulcea s-a calificat, de asemenea, în următoarea fază a Cupei, după victoria cu CS Afumați, scor 3-0. Golurile au fost marcate de N. Crețu (min. 14), Emil Nanu (min. 58) și Pantelie (min. 83).
Din păcate, succesul Farului și al Deltei nu a fost repetat și de liderul clasamentului din Liga a II-a, Săgeata Năvodari, care a pierdut în fața celor de la ACS Berceni, scor 0-1.
Echipa ACS Berceni (Liga a III-a) este cunoscută pentru meciul pe care l-a făcut, în urmă cu două săptămâni, în faza precedentă a Cupei, când a învins cu 33-0 pe CS Buftea.
Învingătoarele de ieri s-au calificat în 16-imile Cupei României și vor da piept cu echipe din Liga I.

Comentează știrea

nicolae t.-constanta
12 septembrie 2012
Joc curat

Am mai spus,victoria Farului e ca ziua in care seful te premiaza.E o victorie ce poate duce la normalitate.Bucurati-va faristi si va rog mult,nu-i mai bagati in seama pe ticalosii ce sigur se vor afla pe aiciPs.Ce veti mai spune bocitoarelor de victorie?Gol curat din lovitura.

tt
12 septembrie 2012
FARUL

FELICITARI. e un nou inceput de sezon cu jucatori pierduti din pacate. sper ca Farul sa continue chiar si in Liga a II-a pana dispar grohaitorii din administratia locala si poate ca vin ceva investitori adevarati.

suporter FC Farul
12 septembrie 2012
Firmele de crewing pot investi la FC Farul

doar fac parte din orasul Constanta si profita de portul sau !!!

Răspuns la: FARUL
Adăugat de : tt, 12 septembrie 2012
FELICITARI. e un nou inceput de sezon cu jucatori pierduti din pacate. sper ca Farul sa continue chiar si in Liga a II-a pana dispar grohaitorii din...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8847 secunde