FC FARUL profită de SCANDALUL din "ograda" Sportului Studențesc

1237
6
FC FARUL profită de SCANDALUL din

Articole de la același autor

În debutul returului Ligii a II-a, FC Farul n-a avut de ales decât să plece acasă cu o victorie la "masa verde", după ce jucătorii Sportului Studențesc, echipă care trece prin grave dificultăți financiare, au refuzat să intre pe teren.

Partida care ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Juventus" din Colentina, între FC Farul și Sportul Studențesc, meci contând pentru prima etapă a returului, nu s-a mai jucat. Fotbaliștii echipei gazdă au refuzat să intre pe teren din cauza mai multor neînțelegeri cu patronul clubului, Vasile Șiman, astfel că la ora meciului, doar "marinarii" și brigada de arbitri se aflau în spațiul de joc. Din acest motiv, centralul Sergiu Popa a decis finalul partidei după numai câteva minute. Fotbaliștii Farului au mai efectuat un antrenament în fața celor aproximativ 30 suporteri, după care s-au reîntors la Constanța.

La stadion, s-a creat o situație tensionată între Șiman și jucătorii bucureșteni, datorită condițiilor nefavorabile în care s-au pregătit în ultimele luni și a neplății salariilor. Patronul Sportului a avut mai multe contre cu jucătorii săi, dar și o altercație cu tatăl unuia dintre aceștia. Printre acuzații, "studenții" mai susțineau că vizele lor medicale au fost falsificate și că nu doresc să "moară pe teren".

Conform regulamentului, Comisia de Disciplină a FRF urmează să acorde Farului victorie la "masa verde", cu scorul de 3-0.

Motivul oficial al încheierii partidei a fost neplata utilităților pentru stadion de către Sportul către formația de Liga a III-a Juventus București.

Următoarea etapă, FC Farul va juca contra celor de la CS Otopeni, sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Farul".

Comentează știrea

Mamba
11 martie 2013
...

Ne "revenim" sambata cu Otopeniul...am inteles ca pt Farul a marcat, cu Sportul, Buzea toate trei golurile!

tavy
11 martie 2013
....

Lasati-l pe artimon in pace,a fost o victorie muncita ,bravo baieti.Poate sambata nu se prezinta nici Otopeniul.....

mazare
11 martie 2013
ajutor

m-am hotarat sa ajut fc farul. o sa pun taxe mai mari de intrare in constanta pt masinile inmatriculate in alte judete, o sa oprim cu orice pret investitiile in oras, ups asta nu trebuia sa o spun, ...o sa oprim masina otopeniului pana fluiera arbitrul finalul meciului....apoi sa nu mai spuneti ca nu ajut echipa farul....si uite asa legam 2 victorii.... va pupa tata...pt asta mai iau 1 ha de parc

constantean
11 martie 2013
ptr (toti) papagalii de mai sus

bai dinamovisti si stelisti borati, duceti-va si comentati la rubrica gaz - viitura 4-1 ...acolo e de voi jigodiilor penale...labarii oii de la ovidiu

fcf
11 martie 2013
fcf

ar fii bine sa nu se prezinte nimeni din echipele cu care jucam ca asa promovam si noi , tare curios sa vad ce o sa jucam cu otopeni , sa vedem strategia marelui artimon

nicu
11 martie 2013
farul

artimon scrie istorie la farul.este singurul antrenor din istoria clubului care realizeaza 2 victorii consecutive in deplasare la diferenta de 3 goluri[5-2 cu sageata si 3-0 cu sportul].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4668 secunde