Liga a II-a la fotbal, Seria I, etapa a II-a

FC Farul, prima "minune" cu Artimon pe bancă?

999
1
FC Farul, prima

Cu un nou antrenor (Alin Artimon) pe bancă, FC Farul Constanța încearcă sâmbătă, să obțină un rezultat pozitiv în deplasarea de la Otopeni, în etapa a doua a Ligii a II-a, Seria I la fotbal, chiar și o remiză însemnând foarte mult pentru nou formata echipă a "marinarilor".

Trebuie să fim realiști și să nu așteptăm mari minuni din partea noului tehnician, importantă fiind în acest moment construcția echipei și redescoperirea spiritului de luptă.
Meciul CS Otopeni - FC Farul se joacă sâmbătă, de la ora 11.00.
Iată și programul celorlalte întâlniri ale rundei: Săgeata Năvodari - CS Buftea, Delta Tulcea - Dunărea Galați, FC Botoșani - Rapid CFR Suceava, Sportul Studențesc - Dinamo II București, CF Brăila - CSM Unirea Slobozia, FCM Bacău - Chindia Târgoviște.
În clasamentul Seriei I, lideră este Săgeata Năvodari, urmată de CS Buftea și CF Brăila, toate cu 3 puncte, departajate de golaveraj. FC Farul ocupă abia locul al 11-lea, fără niciun punct.



Comentează știrea

suporter FC Farul
8 septembrie 2012
Soldatii nu renunta niciodata la razboi !!!

soldatii nu renunta niciodata la razboi, ei trebuie sa lupte in continuare si la bine si la rau si sa dovedeasca incetul cu incetul ca au capacitatea de a reveni, asa cum a facut-o Ferdi Ghenciu la 1-0 pentru CS Otopeni, imediat a dat golul egalizator 1-1 la 1 minut distanta de la primul gol primit. Mai multa determinare data viitoare si mai multa posesie !!! Fortza Farul, luptati inainte !!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Săgeata Năvodari, lidera Seriei I
Vineri, 07 Septembrie 2012
Stire din Sport : Povestea de succes a lui Adrian Lungu
Pagina a fost generata in 1.0058 secunde