FC Farul merge fără frică în "infernul" de la Botoșani

2339
10
FC Farul merge fără frică în

Fotbaliștii de la FC Farul nu își permit să se bucure prea mult de victoria cu Astra II Giurgiu (2-1), obținută, sâmbăta trecută, la Constanța. Pe "marinari", îi așteaptă în etapa a cincea a Ligii a II-a o partidă foarte dificilă, în nordul Moldovei.

FC Botoșani, următoarea adversară a Farului, are o situație mai bună în clasament și, în plus, va beneficia și de avantajul terenului propriu, acolo unde, în general, are parte de o susținere extraordinară din partea fanilor.
Pentru meciul programat duminică, 18 septembrie, de la ora 12, elevii lui Marian Pană, care au susținut, ieri, două antrenamente (ora 11 și ora 18), vor pleca spre destinație cu două zile înaintea startului întâlnirii. Astfel, de vineri până duminică, ei vor avea destul timp să se acomodeze cu Botoșaniul.
"Va fi o deplasare lungă și obositoare, însă jucătorii noștri vor avea timp suficient să se acomodeze.
Mi-au promis că vor munci mult și că se vor întoarce cu cel puțin un punct din această deplasare", a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", președintele executiv al Farului, Marcel Lică.
În altă ordine de idei, oficialul farist a menționat că doi fotbaliști parcurg, în prezent, un program intens de recuperare. Dorindu-și cu ardoare să evolueze în partida cu FC Botoșani, aceștia trag tare în sala de forță. Este vorba de funda-șul Ionuț Călin și de mijlocașul Radu Sascău, tehnicianul Marian Pană sperând să poată conta pe ei la ora jocului.

Marcel Lică și-a dublat doza de medicamente
Marcel Lică a mai dezvăluit că i s-a mărit doza de medicamente, și pe fondul emoțiilor pe care le are la partidele disputate de echipa sa. Mai exact, Lică și-a dublat doza de medicamente.
"Din diferite motive, cum ar fi emoțiile pe care le am la meciuri, am ajuns să mă culc cu grijă seara, ca nu cumva să uit să iau patru pastile în loc de două, cum luam până de curând. Trebuie să am grijă și de sănătatea mea, cu asemenea lucruri nu te joci!", a spus președintele executiv al Farului, pe care îl așteaptă cu siguranță noi emoții în deplasarea de la Botoșani.
Marian NEDELEA



Comentează știrea

suporter
14 septembrie 2011
prostii

Nedelea, iar scrii prostii? Crezi ca ma intereseaza pe mine cite pastile ia Marcel Lica? Scrie mai bine de fotbalisti daca tot zici ca esti ziarist sportiv!

haihui
14 septembrie 2011
puțin mai calm, băieți

Băi, dar mai lăsați omul în pace! E încă la început (cel puțin la Cuget, nu știu dacă a mai scris în altă parte). V-ați năpustit pe el, de parcă e fan Dinamo :) A scris că Marcel Lică și-a dublat medicamentele, din cauza emoțiilor legate de Farul, deci are legătură și cu Farul! Iar mai sus ți-a scris și despre jucători, atît cît se poate. Ce ai vrea să scrie, că Farul poartă discuții cu Messi?!

Farist din 1970
14 septembrie 2011
Nedelea,lasa-ne,tata,ca esti praf.

Nedelea,lasa-ne,tata,ca esti praf.

Mary
14 septembrie 2011
Marian, feblețea mea...

Pe Marian Nedelea vreau să îl fac praf în pat. E atât de dulce... Și chiar se pricepe la sport!

Brutus
14 septembrie 2011
@Mary

Mary, ce esti dispusa sa faci pentru a afla nr. de tel al celui dulce?

Marian Nedelea
14 septembrie 2011
Pentru Suporter

Este important să scriem și câte pastile înghite Marcel Lică, fiindcă sunt oameni care chiar au suferit și încă suferă pentru FC Farul. Când vezi cu ochii tăi, și nu afli din poveștile altora, altfel pricepi fenomenul.

Marian Nedelea
14 septembrie 2011
Pentru Mary

Îmi pare rău pentru tine, Mary, dar sunt deja adjudecat. Sper însă să te fac praf cu știrile sportive.

vasilica
14 septembrie 2011
nu conteaza

de o shmotruiala tot merge

Mastahh
14 septembrie 2011
...

Sa nu intre viitorul in A! Asta e cea mai mare umilinta pe care o pot suporta...In rest..multa sanatate tuturor!

blaziny
14 septembrie 2011
bah ce aveti cu omu?

omu scrie ce vrea si asta este..care e treaba? nu gasesc nimic naspa in articolu asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9256 secunde