FC Farul: Ivanovici și-a propus să perforeze poarta Deltei

1082
1
FC Farul: Ivanovici și-a propus să perforeze poarta Deltei - petreivanovici-1319660066.jpg

FC Farul susține, în week-end, cel mai dificil examen din turul campionatului. Adversara "marinarilor" este chiar lidera clasamentului, Delta Tulcea, o formație care aspiră la promovarea în Liga I.
Deși dau piept cu cea mai puternică echipă din serie, fotbaliștii de la FC Farul nu se sperie de Delta. Drept dovadă, mijlocașul Petre Ivanovici a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că își dorește să marcheze sâmbătă, echipa să fie încurajată de cât mai mulți suporteri și Farul să învingă.
"Vom avea cel mai greu meci din acest tur. N-am mai marcat de mult, cred că m-a ocolit norocul, dar sper să o fac sâmbătă! Până acum, am înscris trei goluri, dar un gol marcat în poarta Deltei Tulcea ar fi foarte important atât pentru mine, cât mai ales pentru Farul. Avem nevoie de victorie și fac apel la suporterii noștri să fie prezenți în număr cât mai mare la acest meci, care trebuie neapărat câștigat", a spus Ivanovici.
"Marinarii" au susținut, ieri, pe terenul principal, un nou antrenament. Printre alte scheme, ei au susținut și un joc 10 contra 8, menit să consolideze relațiile de joc, relații care au suferit în mod evident în confruntarea precedentă, cu Dinamo II.


Ora de începere a meciului a fost schimbată
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că, la cererea televiziunii Digi Sport 1, care va transmite în direct partida cu Delta Tulcea, a fost schimbată ora de începere a acestui meci.
"Am primit confirmarea faptului că a fost schimbată ora de începere a jocului cu Delta Tulcea, din 11.00 în 12.45", a spus Lică.
Partida FC Farul - Delta Tulcea se va desfășura sâmbătă, 29 octombrie, ora 12.45, pe stadionul din strada Primăverii, în cadrul etapei a 11-a a Ligii a II-a, Se-ria I.
În ceea ce privește prețul biletelor, acesta este de 5 lei la peluze și de 10 lei la tribune. Elevii și copiii până în 15 ani vor avea acces gratuit la meci. Marcel Lică ne-a declarat că își dorește ca numărul spectatorilor prezenți să fie unul pe măsura confruntării dintre cele două combatante.
"Avem mare nevoie de sprijinul lor, mai ales la un asemenea meci. Îi așteptăm în număr mare pentru a ne susține și a ne purta spre victorie, pentru că, în definitiv, cele mai importante sunt cele trei puncte", a afirmat Lică.



Comentează știrea

marulis
27 octombrie 2011
fcfc

daca echipa lega un rezultat bun la bucuresti cu dinamo2 sunt sigur ca veneau spectatori sambata la meci. asa ne gandim ca a fost un simplu foc de paie si ca echipa a reintrat in anonimat si va lupta pt evitarea locurilor 12-16.cand vezi echipe gen chiajna sau mioveni in liga1 pur si simplu nu mai poti sa ai rabdare si nici scuze fata de echipa. cu toate astea:hai farul!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Octombrie 2011
Stire din Sport : FC Farul nu se sperie de Delta Tulcea
Pagina a fost generata in 0.5579 secunde