Trei goluri aducătoare de cinci puncte

FC Farul își pune mari speranțe în atacantul Adrian Câmpeanu

1044
FC Farul își pune mari speranțe în atacantul Adrian Câmpeanu - 70cc72485de602d06939113970945af9.jpg
Printre puștii de la FC Farul, Adrian Câmpeanu iese imediat în evidență. Nu ai cum să nu-l remarci, prin alură, forță, disponibilitate la efort și, foarte important, eficiență în fața porții. Conducătorii Farului își pun mari speranțe în atacantul lor.

Adrian Câmpeanu a început foarte bine campionatul. Spre deosebire de alte vedete aduse, cu ani în urmă, la Farul, atacantul în vârstă de 29 de ani își vede de treabă și își face bine meseria.
După ce a egalat în partida cu FC Botoșani (1-1, acasă) și a înscris golul victoriei cu FC Otopeni (1-0, acasă), Câmpeanu a reușit, la București, un nou gol foarte important, în remiza (1-1) cu Juventus. Practic, toate cele cinci puncte contabilizate în clasament în dreptul Farului se leagă de numele fotbalistului cu alură de luptător în Afganistan.
"Câmpeanu este un jucător important al echipei noastre, ne bazăm mult pe el. Cu Juventus a înscris din nou, în prima repriză, apoi, la pauză, antrenorul Ioan Sdrobiș l-a schimbat. Fotbalistul a suferit o contractură musculară, iar tehnicianul a decis să-l menajeze și să evite, astfel, o întindere sau, mai rău, o ruptură. În mod precis, se va reface până la meciul de sâmbătă, cu Dunărea Galați", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Farului, Relu Damian.

Un penalty dubios
La București, Farul a condus la pauză cu 1-0, dar s-a văzut egalată în repriza secundă, după o fază controversată. Scărlătescu a intervenit la sacrificiu în fața unui adversar scăpat spre poartă, arbitrul a considerat că faristul a făcut fault în careu și a dictat lovitură de la 11 metri.
"Din locul în care mă aflam, în tribună, infracțiunea nu a fost prea clară. Scărlătescu chiar s-a accidentat, a acuzat o entorsă, ne vom lămuri curând asupra situației sale. Nu vreau să comentez mai mult, dăm credit arbitrului. Nu suntem supărați, ne continuăm munca. Suntem în grafic, chiar mai mult decât în grafic, avem deja două rezultate pozitive consecutive și sperăm să o ținem tot așa", a explicat președintele Damian.
Oficialul Farului își dorește ca, la meciul de sâmbătă, 2 octombrie, cu Dunărea Galați, în tribunele stadionului să fie mai mulți suporteri.
"Fără teama de a exagera, consider că Farul este un brand, un nume cu tradiție. După echipele din București, U Craiova sau U Cluj, cred că urmează Farul. Sigur, în ultimul timp au fost probleme, n-am avut rezultatele dorite, dar suporterii, administrația locală, agenții economici trebuie să fie alături de echipă", a spus Relu Damian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Septembrie 2010
Stire din Sport : FC Farul va da credit tineretului
Luni, 27 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" au dezamăgit, adio titlu!
Luni, 27 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Mașina" de pumni
Pagina a fost generata in 0.7239 secunde